Nieuws

Nederwetten 1 -Fiducia 1 3 - 1

 

In een zonovergoten maar ijskoud sportpark "de Koppel", in Nederwetten heeft de ploeg van trainer Dennis Wouterse een zwaarbevochten maar verdiende overwinning behaald op Fiducia uit de Rips.

 

Het duurde tot de 25e minuut tot er wat leven in de wedstrijd kwam. Op een inzet van Fiducia kreeg keeper Koen Joosten niet onder controle en kon Toon van Zeeland simpel de 0-1 binnen schieten. Nederwetten kwam daarna iets beter in het spel maar Toon van Rooy kreeg de bal vrij voor de keeper niet in het vijandelijke doel.  In de 38e minuut was het wel raak. Koen van Gorp gaf de bal op maat aan Toon van Rooy schoot de bal prima binnen 1-1. Dit was ook de ruststand.

 

Na de warme thee leek het weer minder te gaan met Nederwetten maar in de 76e...


Elsendorp – Nederwetten 2-0

 

Vanaf het begin van de wedstrijd had Elsendorp het betere van het spel. Dit resulteerde in de 3e minuut al in een kans om  de 1-0 op het scorebord te zetten. Keeper Koen Joosten was op tijd bij de bal om dit te voorkomen.

 

Na een kwartier begon Nederwetten  aardig mee te voetballen maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet. Wel had Hein Snellen van Vollenhoven nog een aardige mogelijkheid maar de bal sprong te ver van zijn voet om tot resultaat te komen. Een kwartier voor de rust leek Chiel van Deursen alleen op het doel van Nederwetten af te stevenen maar op het moment supreme stapte hij in zijn eigen schijnbeweging en  trapte hij de bal ver naast. Dit was toch een waarschuwing voor Nederwetten want in de 41e minuut nam Lars van de Cruijsen de...


hoofdSponsor
hoofdSponsor