Nieuws

Rik Toernooi Nederwetten

Afgelopen vrijdag was de laatste rik wedstrijd van deze winter. Winnaar deze gezellige avond was Piet van Genugten.

Aangezien het de laatste rikavond was is ook de algemeen kampioen bekend.Wim Raaijmakers mag zich eigen een jaar lang RIK kampioen van Nederwetten noemen. Piet van Genughten was tweede geworden en Bernard van genugten eist de derde plek op. 

Volgend jaar zien we graag alle rikkers weer terug in het Piet Renders paviljoen. 

En dan danken we bij deze Annelies voor de gastvrijheid en Harrie Verhoeven voor de organisatie.

...


Nederwetten - Racing Boys

 

 

 

Nederwetten 1   -    Racing Boys 1                                         19 februari 2017

 

Onder een grijze hemel met temperaturen die niet echt aangenaam waren, stonden de supporters van Nederwetten  te wachten op de aftrap tegen de club uit Deurne  Racing Boys. In de hoop wat warmte te krijgen van het spel van hun favoriet, het vaandelteam van Nederwetten. En dat zag er in de eerste helft zeker wel naar uit. Nederwetten speelde met een goede inzet en in de 15e minuut kreeg Rick van Lieshout een...


Moeizame maar verdiende overwinning van RKVV Nederwetten

 

 

  

 

Irene 1  - Nederwetten  1       2 – 4

 

Het begon voortvarend  voor Nederwetten in de eerste competitie wedstrijd na de winterstop. Al na 6 minuten stond de 0-1 op het scorebord dankzij een assist van Christiaan Baaten en een perfecte afronding van Rik van Lieshout die de bal knap over de keeper van s.c Irene schoot. Amper 3 minuten later was het Toon van Rooy die de bal diagonaal op doel schoot en de met moeite weg gewerkte bal werd attent  binnen geschoten door de weer herstelde Tom Raaymakers 0-2 . Irene was volledig de kluts kwijt en...


TEAMUITJE WETTE 3.

 

 

 

 

 

Zaterdag 28 januari trapte Wette 3 hun teamavond af in Café Ons Dorp. Na het aperitief hier te hebben genuttigd werd de gang naar Restaurant de Bengel gemaakt. Een perfect uitgevoerd roulatiesysteem zorgde ervoor dat de banden met iedereen konden worden aangehaald om met een positief teamgevoel de 2e seizoenshelft te starten. (nog bedankt Piet).

Om 20.00uur stond in Café Schafrath stond Gaby Wijnhold van ThePubquiz ons op te wachten om aan onze actieve activiteit te beginnen. In 4 teams werden 6 rondes van hersenkrakers afgewerkt die uiteindelijk resulteerde in een overwinning voor 'De mannen plus Dennis'. Iemand ooit van Bruce Jenner gehoord? Nou, Dennis wel!

Een lichtjesparade en enkele drankjes verder werden...


hoofdSponsor
hoofdSponsor