Nieuws

RKVV Nederwetten kijkt terug op een zeer geslaagd sponsortoernooi

 

Afgelopen vrijdag 26 mei stroomde vanaf 18.00 uur sportpark 'De Koppel' van RKVV Nederwetten vol. Na een hapje, drankje en praatje werd om 19.00 uur gestart met de wedstrijden waarin sportiviteit hoog in het vaandel staat. 

 

Onder perfecte weersomstandigheden en een gezellige sfeer speelde ieder team vier poulewedstrijden, waarna de halve finales en de finale volgde. Deze finale werd gespeeld door het team van Café René en SG Hoveniers. Uiteindelijk trokken de mannen van Café René aan het langste eind en mogen zich nog een jaar titelhouder noemen. De minstens zo belangrijke sportiviteitsprijs werd dit jaar gewonnen door Kees & Mart Huijbers (resp. Kees Huijbers installaties en Mart Huijbers Architectenbureau).

 

Op deze mooie warme...


Deelnemers sponsortoernooi 2017 bekend!

 

De deelnemende teams voor het sponsortoernooi 26 mei aanstaande zijn bekend. Mocht je graag meedoen, en je zit nog niet bij een team, dan kun je een van de sponsoren benaderen, misschien dat ze nog enthousiaste mensen kunnen gebruiken in hun team.

 

Uiteraard is iedereen tijdens deze gezellige avond ook van harte welkom om te komen kijken, feesten, of bijbuurten. We beginnen om 18:30 uur, gewoon bij ons, op Sportpark De Koppel in Nederwetten.

 

Klik op dit bericht om de deelnemerslijst te bekijken. Tot vrijdagavond 26 mei!

 

De sponsorcommissie.

 


Sponsortoernooi 2017

Nederwetten - ELI 3 -1

 

 

 DOELSTELLING TRAINER DENNIS WOUTERSE BEHAALD

  

De doelstelling van Nederwetten om dit seizoen met 30 punten af te sluiten is ruimschoots gehaald. De overwinning op Eli bracht de stand in punten op 34 en kunnen we ondanks dat we geen kampioenschap of nacompetitie hebben gehaald toch spreken van een behaalde doelstelling voor  de afscheid nemende trainer Dennis Wouterse.

 

Het begon allemaal matig van Nederwetten zijde. De ploeg uit Lieshout was beter, agressiever als de thuisploeg. Veel passes net te kort, niet op maat en onzorgvuldig zorgde er in de 13e minuut al voor de 0-1 na een mooie aanval van Eli, rondde...


Sponsortoernooi vrijdagavond 26 mei (daags na Hemelvaart)

 

 

 

Sponsortoernooi 2017

 Vrijdag 26 mei 2017 staat het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi weer voor de deur. Uiteraard vinden wij het prachtig om te zien dat er evenals de afgelopen jaren opnieuw veel deelnemers zijn!

Als je graag mee wilt doen en je hebt nog geen team, meldt je dan bij de organisatie. Wij denken graag met je mee, zodat het voor iedereen een feest wordt! Mail naar: sponsor@rkvvnederwetten.nl

Omdat veel mensen zich de afgelopen jaren moesten...


hoofdSponsor
hoofdSponsor
R.K.V.V. Nederwetten