Nieuws

Maandagavond 12 juni 2017, 20:00u informatiebijeenkomst selectie

Beste (nieuwe) spelers van RKVV Nederwetten,

 

Zoals iedereen weet gaan we komend seizoen van start met een nieuw trainersduo. Toon van der Loo en Rutger Maters zullen de komende jaren de kar gaan trekken bij onze selectie.

  

Momenteel bestaat de selectie uit één elftal, ons vaandelteam, en zijn alle andere elftallen uitkomend in de reserveklasse daar geen onderdeel van. 

 

Samen met het nieuwe trainersduo zijn we tot het voornemen gekomen om vanaf het nieuwe seizoen 2017/2018 wel een brede selectie te gaan vormen van minimaal 34 spelers. Hieruit zullen na de voorbereiding twee min of meer vaste...


RKVV Nederwetten kijkt terug op een zeer geslaagd sponsortoernooi

 

Afgelopen vrijdag 26 mei stroomde vanaf 18.00 uur sportpark 'De Koppel' van RKVV Nederwetten vol. Na een hapje, drankje en praatje werd om 19.00 uur gestart met de wedstrijden waarin sportiviteit hoog in het vaandel staat. 

 

Onder perfecte weersomstandigheden en een gezellige sfeer speelde ieder team vier poulewedstrijden, waarna de halve finales en de finale volgde. Deze finale werd gespeeld door het team van Café René en SG Hoveniers. Uiteindelijk trokken de mannen van Café René aan het langste eind en mogen zich nog een jaar titelhouder noemen. De minstens zo belangrijke sportiviteitsprijs werd dit jaar gewonnen door Kees & Mart Huijbers (resp. Kees Huijbers installaties en Mart Huijbers Architectenbureau).

 

Op deze mooie warme...


Deelnemers sponsortoernooi 2017 bekend!

 

De deelnemende teams voor het sponsortoernooi 26 mei aanstaande zijn bekend. Mocht je graag meedoen, en je zit nog niet bij een team, dan kun je een van de sponsoren benaderen, misschien dat ze nog enthousiaste mensen kunnen gebruiken in hun team.

 

Uiteraard is iedereen tijdens deze gezellige avond ook van harte welkom om te komen kijken, feesten, of bijbuurten. We beginnen om 18:30 uur, gewoon bij ons, op Sportpark De Koppel in Nederwetten.

 

Klik op dit bericht om de deelnemerslijst te bekijken. Tot vrijdagavond 26 mei!

 

De sponsorcommissie.

 


hoofdSponsor
hoofdSponsor
R.K.V.V. Nederwetten