Nieuws

Zoektocht nieuwe trainer en elftalindeling

 

Update:

Op dit moment is het bestuur druk doende om de zaken voor het aankomende seizoen weer op orde te krijgen.

 

 

Door het late vertrek van onze hoofdtrainer Toon van der Loo hebben bestuurlijke zaken zoals de elftalindeling enigszins vertraging opgelopen, want een nieuwe hoofdtrainer aanstellen is nu prioriteit nummer 1.

Daarnaast is de organisatie van het jaarlijkse vrijwilligersfeest momenteel ook in volle gang.

 

De verwachting is dat we voor het einde van de maand een nieuwe hoofdtrainer en de elftalindeling bekend kunnen maken. Er zijn enkele veranderingen, maar de gezichten blijven grotendeels hetzelfde. Zoals kenmerkend voor onze vereniging zijn er ook dit jaar...


Hoofdtrainer Toon van der Loo verlaat RKVV Nederwetten

 

In onderling overleg is besloten dat de wegen van Toon van der Loo en onze vereniging gaan scheiden.

 

 

Waar partner Rutger Maters eerder dit jaar aangaf dat hij vanwege zijn privé situatie (jong gezin) en zijn werkcarrière kiest om te stoppen als trainer, is het voor Toon juist een nieuwe stap in zijn trainerscarrière die aanleiding is om onze vereniging  te gaan verlaten.

 

Toon geeft aan fijn gewerkt te hebben in Nederwetten, maar dat hij deze kans niet kan laten schieten.

Wij begrijpen en respecteren de keuze van onze hoofdtrainer en wensen Toon veel succes bij zijn nieuwe club.

 

Bestuur RKVV...


Aanstaande vrijdag (1 juni): SPONSORTOERNOOI 2018

 

Vrijdagavond 1 juni staat het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi weer voor de deur.

Uiteraard vinden wij het prachtig om te zien dat er evenals de afgelopen jaren opnieuw veel deelnemers zijn!

 

 

Omdat veel mensen zich de afgelopen jaren moesten haasten om na school of werk tijdig aanwezig te kunnen zijn, hebben we er wederom voor gekozen om een frietkar te laten komen. Onze inmiddels vertrouwde Hans Teulings, van “Spierbal on tour”, staat vanaf 18:00 uur klaar met zijn “Verrékkes lekkere frietjes”.

 

Na afloop van ons gezelligheids-toernooi gaat DJ MANY MORE jullie voetjes opnieuw aan het werk zetten. Met zijn uitgebreide repertoire,...


Nederwetten - Menos 9-0

 

 

Nederwetten heeft de competitie in de 5e klasse op een waardige manier afgesloten. 

Vanaf de eerste minuut was Nederwetten heer en meester op het veld en kreeg Menos geen enkele kans om in hun ritme te komen. Het werd een prachtig slot van een verder rommelig verlopen seizoen.

 

In de 21e minuut nam Christiaan Baaten een prima corner die werd ingekopt door Giel van Korven. De bal werd nog wel weggewerkt maar in de rebound scoorde Giel toch de 1-1. Amper 3 minuten later was het weer de sterk spelende Christiaan Baaten die een bal panklaar legde voor Toon van Rooij die de 2-0 aantekende. Het liep allemaal gesmeerd en Jesper Franc kon een prima pass van Ben van der Bruggen...


Tafelvoetbalfinale loopt uit op slijtageslag

 

Het Piet Renders Paviljoen (Nederwetten) was op donderdagavond 24 mei het toneel voor de finales van het tafelvoetbalseizoen 2018!

Nadat de halve finales al aantoonden dat het niveau in Nederwetten heel behoorlijk is, werd in een zinderende finale het publiek beloond met een meeslepende slijtageslag.

 

De teams "Klasse Stabels Gardens" (Giel van Korven/Rens Stabel) en "Blockgoal" (Erik Foolen/Han Huijbers) mochten strijden om de cup. Vanwege de zenuwen was het begin van de wedstrijd wat rommelig, maar later werden de doelen aan beide kanten flink onder vuur genomen. Uiteindelijk kwam het op een allesbeslissende laatste bal aan. Bij een stand van 2-2 in sets en een 5-5 stand in de 5e set, scoorde Erik...


hoofdSponsor
hoofdSponsor