Nieuws

Nieuwe prins CV De Wetters wederom een verdienstelijk lid van onze vereniging!

 

 

Zaterdag 11 november is Piet Renders jr. prins geworden van CV De Wetters.

 

 

 

Na het aftreden van Prins Pukkie was de spanning om te snijden. De naam zoemde in de kantine al een tijdje rond en na een daverende show werd het echt duidelijk: Onze keeper en vaste vrijwilliger van RKVV Nederwettten Piet Renders jr. aangetreden als prins carnaval 2018. Zijn vorstelijke naam: Prins Preparé. Dit verwijst naar zijn baan als werkvoorbereider.

 

Adjudanten van Prins Preparé:

Erik Breusers (Adj. Importé), de zwager van Piet,

en Martijn Migchels (Adj. Overkappé).  

 

Heel veel plezier mannen, maar dat gaat zeker goed komen met jullie!

 

Van harte gefeliciteerd...


OLLANDIA – NEDERWETTEN 4-1

 

 

Alweer binnen de minuut had Olland al een bal achter keeper van den Boogaard liggen.

 

 

Stefan Erven lepelde de bal met speels gemak over de keeper 1-0  en het scenario van de afgelopen weken leek zich te gaan herhalen. Ofschoon Nederwetten binnen 15 minuten op 1-3 had kunnen staan werden kansen van Toon van Rooij en Giel van Korven en een kopbal van Willem van Rooij, ofwel door Keeper Tom Wouters, of door  lat en paal gestopt. Echter bij een vrije trap door Remco Voets van Olland vloog de bal van 25 meter toch weer rechtstreeks  in het doel 2-0  In de 28e minuut ging de bal op de stip en deze toegekende penalty was toch behoorlijk zwaar gestraft maar daar had Steven van Dijke geen boodschap aan en hij scoorde...


Nederwetten - Milheezer Boys 0-10

 

De donkere wolken boven sportpark “De Koppel“ leken een voorbode te zijn voor wat Nederwetten te wachten stond in de thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys.

 

Reeds enkele seconden na de aftrap moest de debuterende keeper Jordy van den Boogaard de bal uit het net halen na een snelle actie van Nick Beerkens. 0-1.

11 minuten later stond de  dezelfde speler in voor de 0-2 toen hij met een strak schot opnieuw het doel trof. Ofschoon de zon toch weer door het wolkendek brak gaf dat geen verlichting aan Nederwetten want bij een strak genomen vrije trap kopte Willem van Rooij ongelukkig in eigen doel. Dit was de 0-3 en dat allemaal binnen het half uur. De hele Nederwettense supporters schare stond vol ongeloof dit drama aan te zien, en het...


Weer enorme domper voor Nederwetten

 

Olympia Boys uit Ommel wint met 8-4 van RKVV Nederwetten. Na een daverende start leek het erop dat Nederwetten het lek van de laatste weken boven had, echter niets bleek minder waar.

 

Drie enorme kansen werden via de keeper en de paal van Olympia Boys net niet omgezet in een doelpunt maar de eerste scorings mogelijkheid van Olympia Boys was wel raak door Nick Megens die keeper Koen Joosten knap passeerde.

Giel van Korven mistte direct daarna een geweldige kans op de gelijkmaker maar zijn schot ging net naast. Over en weer werden nog verschillende kansen gecreëerd maar het was telkens net niet. Tot in de 23e minuut een fout in de Olympia verdediging prima werd afgestraft door de gelegenheidsspits Ben van de Bruggen. 1-1. Dit...


hoofdSponsor
hoofdSponsor