Nieuws

Activiteiten bij RKVV Nederwetten

Beste leden,

 

Aanstaande vrijdag en zaterdag feest in het Piet Renders paviljoen!

 

 

Vrijdag 27 mei staat het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi weer voor de deur. Uiteraard vinden wij het prachtig om te zien dat er evenals de afgelopen jaren opnieuw veel deelnemers zijn!

 

Omdat veel mensen zich de afgelopen jaren moesten haasten om na school of werk tijdig aanwezig te kunnen zijn, hebben we er wederom voor gekozen om ook dit jaar weer een frietkar te laten komen. Onze inmiddels vertrouwde Hans Teulings, van “Spierbal on tour”, staat vanaf 18:00 uur klaar met zijn “Verrékkes lekkere frietjes”.

 

Na afloop van ons gezelligheids-toernooi gaat DJ MANY MORE...


Nederwetten-Elzendorp 1 - 1

                     

 

Onder een strakblauwe hemel en zomerse temperatuur startte de laatste wedstrijd van Nederwetten voor dit seizoen. Het spel was al 5 minuten bezig voordat scheidsrechter van der Zanden voor de eerste keer moest fluiten. Over en weer werd het een beetje aftasten en wat kleine kansjes. De wedstrijd ging leuk tegen elkaar op tot in de 20e minuut het helemaal mis ging voor Nederwetten. Een communicatie fout tussen laatste man Dennis Wouterse en keeper Peter Thoonen  resulteerde in de 0-1 voor Elsendorp door Giel van Deurzen. Dit werd ook de ruststand.  In de 48e minuut was het Ben Verbruggen die Toon van Rooy  in speelde en deze zette de verdediging van Elsendorp in zijn geheel op het verkeerde...


RKGSV - Nederwetten

RKGSV - Nederwetten.

Op deze grillige lentedag waarin zon, bittere kou en pittige hagelbuien
elkaar afwisselden streden Nederwetten en RKGSV voor 41e keer deze derby.

 

Het talrijke publiek dat naar deze wedstrijd was komen kijken kreeg een aantrekkelijke wedstrijd voorgeschoteld. RKGSV kon uiteindelijk de drie punten in huis houden. RKGSV startte zeer aanvallend. In de 18e minuut bracht Bart Sengers namens Nederwetten met een kopbal redding. De daarop volgende corner werd door Nick de Loo net naast het doel van Nederwetten gekopt. In de 23e minuut kwam RKGSV spits Mike van den Berk oog in oog te staan met keeper Thoonen die de bal goed wegtikte maar in de voeten van een RKGSV speler, die in de nastoot tegen de paal...


Nederwetten - LSV


Onder een heerlijk lentezonnetje speelde Nederwetten vandaag tegen LSV uit
Lennisheuvel.


Nederwetten boekte een verdiende 3-1 overwinning. Gedurende de hele
wedstrijd had Nederwetten een veldoverwicht en was aanvallend ingesteld.
In het eerste kwartier hadden de blauwwitten al een paar kansen gehad maar
in de 16e minuut was het raak. Een vrije trap op links kwam in de voeten
van Ben van der Bruggen die met een bekeken boogbal het net in de
rechterbovenhoek trof. 1-0.
Niet veel later kopte Tom Raaijmakers de bal net over. In de 34e minuut
vergrote Nederwetten de voorsprong. Prima samenspel tussen Roy Sleegers en
Tom Raaijmakers werd door de laatste met een strak schot bekroond met een
treffer. 2-0. Nederwetten maakte goed gebruik...


Nederwetten – Boerdonk 3 april 2016

 

Onder een stralende hemel trapte Nederwetten de wedstrijd af. Het was in het begin een beetje aftasten en in de 6e minuut kopte Willem van Rooy keihard tegen de onderkant van de lat.

 

Nederwetten had het idee dat er iets te winnen was vandaag maar in de  10e minuut weer door een ondoordachte actie in de verdediging scoorde Daan Dortmans de 0-1. Rik van Lieshout  schoot nog wel op de lat in de 21e minuut maar bij Nederwetten ging vanaf dat moment alles fout. In de 40e minuut knalde Tim van Alphen de 0-2 binnen en nog voor de rust keek Nederwetten al tegen een 0-3 achterstand aan door opnieuw een doelpunt van Daan Dortmans.

Na de pauze weinig verandering in het spel, over en weer wat kansjes maar in de...


hoofdSponsor
hoofdSponsor