Nieuws

De tweede Nederlaag van het seizoen. Nederwetten - HVV Helmond 0-2

 

Ofschoon het in de eerste 20 minuten er niet naar uitzag, heeft Nederwetten een terechte nederlaag moeten incasseren thuis tegen HVV Helmond.

 

 

Een stormloop van aanvallen in het begin van de wedstrijd met daarbij bijna niet te missen kansen, maar de bal wilde echt niet in het doel. Voor open doel miste  Jesper Franc al in de 3e minuut de eerste kans en nog geen drie minuten later miste Joey Greveraars de tweede kans. Met een beetje geluk had Nederwetten al na 20 minuten met 3-0 voor gestaan. Langs de lijn werd geopperd, dat komt wel goed vandaag maar het pakte allemaal anders uit.

 

HVV Hemond nam het initiatief over en bij Nederwetten lukte werkelijk niets meer. Tot aan de rust volgden de kansen voor HVV...


Veterinnenvoetbal in Nederwetten!

 

Eindelijk is het dan zo ver. De eerste veterinnenwedstrijd uit de geschiedenis van RKVV Nederwetten gaat aanstaande vrijdagavond 6 oktober gespeeld worden op Sportpark De Koppel te Nederwetten.

 

De dames van de veterinnnen spelen in een soort toernooivorm drie wedstrijdjes van elk 20 minuten. Supporters zijn van harte welkom en toegang is uiteraard gratis. Na afloop gezelligheid in de kantine met muziek met volume!

 

Wees welkom!

 

Waar:                      Sportpark De Koppel, te Nederwetten

Wanneer:                Vrijdag 6 oktober 2017

Tijd:                        Vanaf 20:00u tot...


Rikken bij RKVV Nederwetten, vrijdagavonden in de winter!

 

 

De avonden worden weer wat langer, dus tijd om weer een kaartje te gaan leggen bij RKVV Nederwetten in het Piet Renders Paviljoen.

 

 

We spelen op vrijdagavonden. Vier keer voor de jaarwisseling en vier keer erna.

 

Data staan hieronder vermeldt, en zijn later ook terug te vinden op deze website onder het kopje "informatie" en dan "agenda".

We beginnen altijd om 20:30 uur kaarten, maar u kunt al binnenwandelen vanaf 20:00 uur, waar Annelies klaar staat om u wat te drinken in te schenken. Zorg dat u er bij bent, een gezellige avond kaarten, wat buurten en wie weet misschien wel met een mooie prijs naar huis. Kom op tijd want vol is vol.

 

2017

1....


Enthousiast Nederwetten imponeert tegen Tongelre

 

 

Nederwetten - Tongelre 6-1

 

 

Na de afstraffing van vorige week tegen Elsendorp was de selectie van Nederwetten vastberaden om een en ander recht te zetten bij onze trouwe supporters. Het tweede won van Nuenen en bij het eerste werd in de thuiswedstrijd tegen Tongelre vanaf de eerste minuut vol gas gegeven.

Onder aanvoering van Bart Sengers, die al de hele week door een cameraploeg gevolgd werd vanwege een portret dat over hem en RKVV Nederwetten gemaakt wordt, lieten onze mannen geen enkele illusie aan Tongelre, nagenoeg alle duels achterin en op het middenveld waren voor de blauw-witten.

Na enkele gemiste kansjes door de Nederwettense voorhoede was er in de 33e minuut eindelijk de dik verdiende voorsprong: 1-0. Toon...


Gehavend Nederwetten gaat ten onder in matige wedstrijd tegen Elsendorp

 

 

Ondanks 6 geblesseerde basisspelers begon Nederwetten goed aan deze wedstrijd. Voldoende kansen voor onder meer Giel van Korven maar de bal wilde niet in het doel. In de 13e minuut kwam Elsendorp over rechts richting Nederwetten doel en de supersnelle Silvan Kuipers plaatste de bal keurig in de rechter benedenhoek, nog voordat de verdediging  van Nederwetten besefte wat er aan de hand was. Elsendorp combineerde veel beter en was minder slordig dan Nederwetten en in de 37e minuut was het opnieuw Silvan Kuipers die een halve terugspeelbal onderschepte en de 2-0  aantekende. Met deze stand werd ook de rust bereikt

 

Na de pauze gloorde er toch weer een sprankje hoop toen een mooie aanval van Nederwetten bij Giel van Korven terecht...


hoofdSponsor
hoofdSponsor