Nieuws

OLLANDIA – NEDERWETTEN 4-1

 

 

Alweer binnen de minuut had Olland al een bal achter keeper van den Boogaard liggen.

 

 

Stefan Erven lepelde de bal met speels gemak over de keeper 1-0  en het scenario van de afgelopen weken leek zich te gaan herhalen. Ofschoon Nederwetten binnen 15 minuten op 1-3 had kunnen staan werden kansen van Toon van Rooij en Giel van Korven en een kopbal van Willem van Rooij, ofwel door Keeper Tom Wouters, of door  lat en paal gestopt. Echter bij een vrije trap door Remco Voets van Olland vloog de bal van 25 meter toch weer rechtstreeks  in het doel 2-0  In de 28e minuut ging de bal op de stip en deze toegekende penalty was toch behoorlijk zwaar gestraft maar daar had Steven van Dijke geen boodschap aan en hij scoorde...


Nederwetten - Milheezer Boys 0-10

 

De donkere wolken boven sportpark “De Koppel“ leken een voorbode te zijn voor wat Nederwetten te wachten stond in de thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys.

 

Reeds enkele seconden na de aftrap moest de debuterende keeper Jordy van den Boogaard de bal uit het net halen na een snelle actie van Nick Beerkens. 0-1.

11 minuten later stond de  dezelfde speler in voor de 0-2 toen hij met een strak schot opnieuw het doel trof. Ofschoon de zon toch weer door het wolkendek brak gaf dat geen verlichting aan Nederwetten want bij een strak genomen vrije trap kopte Willem van Rooij ongelukkig in eigen doel. Dit was de 0-3 en dat allemaal binnen het half uur. De hele Nederwettense supporters schare stond vol ongeloof dit drama aan te zien, en het...


Weer enorme domper voor Nederwetten

 

Olympia Boys uit Ommel wint met 8-4 van RKVV Nederwetten. Na een daverende start leek het erop dat Nederwetten het lek van de laatste weken boven had, echter niets bleek minder waar.

 

Drie enorme kansen werden via de keeper en de paal van Olympia Boys net niet omgezet in een doelpunt maar de eerste scorings mogelijkheid van Olympia Boys was wel raak door Nick Megens die keeper Koen Joosten knap passeerde.

Giel van Korven mistte direct daarna een geweldige kans op de gelijkmaker maar zijn schot ging net naast. Over en weer werden nog verschillende kansen gecreëerd maar het was telkens net niet. Tot in de 23e minuut een fout in de Olympia verdediging prima werd afgestraft door de gelegenheidsspits Ben van de Bruggen. 1-1. Dit...


Nederwetten weer ten onder in matige wedstrijd

 

Opnieuw heeft Nederwetten een gevoelige nederlaag moeten incasseren. Tegen een zwakker ingeschatte tegenstander werd met niet minder dan 7-2 geheel terecht verloren.

 

In het begin van de wedstrijd was het dankzij goed keeperswerk van Koen Joosten tot aan de 16e minuut  nog 0-0 maar een minuut later kwam in een scrimmage de bal via Osan  van HSE  in het doel terecht. 1-0.

Nederwetten probeerde de draad toch weer op te pakken maar het vuur zat niet in de ploeg. Het was allemaal te mat en te onnauwkeurig.

Nederwetten moest in de 25e minuut toezien dat Hein Snellen van Vollenhoven geblesseerd het veld moest verlaten. Hij werd vervangen door de juist van een blessure terugkerende Ben van der Bruggen en dat gaf toch weer enigszins...


Eerste avond veterinnenvoetbal in Nederwetten groot succes!

hoofdSponsor
hoofdSponsor