Nieuws

Hybride voetbalvelden voor Gerwen en Nederwetten

 

NUENEN – De voetbalclubs in Gerwen en Nederwetten krijgen ieder een hybrideveld. Het college van B en W van de gemeente Nuenen heeft daar in totaal ruim 7 ton voor over en de gemeenteraad steunt het voorstel. 

 

Een hybrideveld bestaat uit natuur- én kunstgras. Het kan intensiever worden gebruikt dan een natuurgrasveld.

RKGSV uit Gerwen krijgt een hybrideveld omdat de club een van de drie grasvelden inlevert ten gunste van nieuwbouwwijk Gerwen ZO. De kosten worden gedekt uit de verkoop van de grond voor de nieuwbouwwijk. 

RKVV Nederwetten heeft een hybrideveld nodig omdat het tweede grasveld van de club toe is aan vervanging. De club wil graag een hybrideveld omdat het huidige natuurgras door het intensieve gebruik te weinig...


RKVV Nederwetten en trainer Toon van der Loo gaan samen verder

 

RKVV Nederwetten en Toon van der Loo verlengen het contract voor het komende seizoen. De samenwerking verloopt vanaf het begin aan beide kanten naar volle tevredenheid.

 

Ondanks een mindere fase qua resultaten is de sfeer (wat de belangrijkste kernwaarde van RKVV Nederwetten is) altijd optimaal gebleven. De knappe overwinningen in december, tegen de koplopers van onze competitie, zijn een bevestiging van de teamgeest die reeds ontstaan is.


Wette-shop geopend!

 

 

 

Geen web-shop, maar een Wette-shop, u leest het goed!

 

 

 

Sinds deze week zijn er nieuwe "RKVV Nederwetten-sjaals" te koop in de kantine achter de bar. Voor slechts 10,- is er al eentje van jou!

 

Ook te koop: Blauwe "RKVV Nederwetten-muts", met logo, voor slechts 5,-

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari krijgt iedereen een verrassing (gratis). Als je er niet kunt zijn op die dag, of je wilt deze verrassing bijbestellen, is deze verrassing later ook te koop voor 5,-.

 

Voor alle artikelen geldt: Zolang de voorraad strekt, op = op.

 

Blauw, blauw, blauw en wit, zijn de kleuren van Neerwetten, blauw, blauw en...


hoofdSponsor
hoofdSponsor