Nieuws

SPV Vlierden - Nederwetten 2-4

 

Ondanks twee fikse blessures toch winst voor RKVV Nederwetten.

 

Een foto van de geblesseerden? Kijk op ons Instagram-account.

Via onze website of Instagram.com --> @rkvvnederwetten

 

Amper 10 seconden na het beginsignaal kwam Tom Raaijmakers ongelukkig terecht en moest met, na later bleek met een zwaar gekneusde enkel en opgerekte enkelbanden het veld verlaten. Zijn vervanger was Pieter Donkers.

In de 10e minuut kwam Nederwetten na een goed genomen vrije trap van Toon van Rooij op een 0-1 voorsprong. In de scrimmage die voor het doel ontstond kon via Willem van Rooij, Giel van Korven het laatste tikje geven. Een ongekende weelde sinds lange tijd voor het eerste team van Nederwetten....


Tafelvoetbalcompetitie van start

Elke donderdagavond tot het einde van het huidige voetbalseizoen wordt het grote Wettens Kampioenschap Tafelvoetbal gespeeld. 

 

Inschrijven kan helaas niet meer, maar supporters zijn uiteraard van harte welkom.

Op het prikbord bij de tafelvoetbaltafel hangt de stand, het speelschema en het reglement aangeplakt. Dit wordt wekelijks bijgehouden.

 

Finales wordt later bekend gemaakt. De beste 4 ploegen per poule gaan door!

 

Succes...


2 Rode en 10 gele kaarten in pittig maar niet onsportief duel

Het begon al in de eerste minuut van de wedstrijd. Toon van Rooij ontsnapte aan de buitenspelval en ging vrij op de Boerdonkse doelman af. Deze voorkwam een doelpunt door hangend aan zijn shirt hem naar de grond te halen maar de vrij onzekere scheidsrechter zag er geen kwaad in. Derhalve nog steeds 0-0.

 

Er volgden vele grote kansen voor Nederwetten en Boerdonk kon alleen maar verdedigen. Maar het duurde tot de 16e minuut voordat Nederwetten op voorsprong kwam. Een knap genomen vrije trap van Willem van Rooij  werd door Giel van Korven knap binnen geschoten en nog wel met zijn rechter voet die normaal bijna nooit gebruikt wordt, 1-0.  In de 35e minuut vielen de eerste twee...


Nieuwe prins CV De Wetters wederom een verdienstelijk lid van onze vereniging!

 

 

Zaterdag 11 november is Piet Renders jr. prins geworden van CV De Wetters.

 

 

 

Na het aftreden van Prins Pukkie was de spanning om te snijden. De naam zoemde in de kantine al een tijdje rond en na een daverende show werd het echt duidelijk: Onze keeper en vaste vrijwilliger van RKVV Nederwettten Piet Renders jr. aangetreden als prins carnaval 2018. Zijn vorstelijke naam: Prins Preparé. Dit verwijst naar zijn baan als werkvoorbereider.

 

Adjudanten van Prins Preparé:

Erik Breusers (Adj. Importé), de zwager van Piet,

en Martijn Migchels (Adj. Overkappé).  

 

Heel veel plezier mannen, maar dat gaat zeker goed komen met jullie!

 

Van harte gefeliciteerd...


hoofdSponsor
hoofdSponsor