Nieuws

RKVV Nederwetten en trainer Toon van der Loo gaan samen verder

 

RKVV Nederwetten en Toon van der Loo verlengen het contract voor het komende seizoen. De samenwerking verloopt vanaf het begin aan beide kanten naar volle tevredenheid.

 

Ondanks een mindere fase qua resultaten is de sfeer (wat de belangrijkste kernwaarde van RKVV Nederwetten is) altijd optimaal gebleven. De knappe overwinningen in december, tegen de koplopers van onze competitie, zijn een bevestiging van de teamgeest die reeds ontstaan is.


Wette-shop geopend!

 

 

 

Geen web-shop, maar een Wette-shop, u leest het goed!

 

 

 

Sinds deze week zijn er nieuwe "RKVV Nederwetten-sjaals" te koop in de kantine achter de bar. Voor slechts 10,- is er al eentje van jou!

 

Ook te koop: Blauwe "RKVV Nederwetten-muts", met logo, voor slechts 5,-

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari krijgt iedereen een verrassing (gratis). Als je er niet kunt zijn op die dag, of je wilt deze verrassing bijbestellen, is deze verrassing later ook te koop voor 5,-.

 

Voor alle artikelen geldt: Zolang de voorraad strekt, op = op.

 

Blauw, blauw, blauw en wit, zijn de kleuren van Neerwetten, blauw, blauw en...


Reuzendoder RKVV Nederwetten wint ook tegen koploper PVV uit Helmond

 

In een voor het publiek zeer mooie wedstrijd heeft Nederwetten ook tegen koploper PVV de volle winst behaald. Met hard werken en een tomeloze inzet van begin tot einde was er een verdiende overwinning voor onze blauw-witten.

Eindstand: 5-3

 

Al na 39 seconden gaf Giel van Korven een splijtende pass op Jesper Franc en die rondde beheerst af. 1-0. Nederwetten was sterker, een voorzet van Toon van Rooij werd voor een open doel nog gemist door Matthijs Merkx maar in de 23e minuut nam Toon van Rooij een corner en in de scrimmage die voor het doel ontstond scoorde Giel van Korven de 2-0. Amper 7 minuten later stoorde Toon van Rooij op eigen helft en kon de bal onderscheppen en vrij doorlopen en moeiteloos de PVV...


hoofdSponsor
hoofdSponsor