Nieuws

Afgelast: alle elftallen behalve 't eerste

 

Uitgezonderd ons vaandelteam zijn alle wedstrijden van RKVV Nederwetten afgelast aankomend weekend. Het betreft een algehele afgelasting voor de B-categorie, door de bond.

 

 

Vooralsnog speelt Nederwetten 1 een thuiswedstrijd, tegen H.S.E., gewoon om 14:30u. Gezien de weersvoorspellingen is doorgang van deze wedstrijd echter ook nog lang niet zeker.

 

Omdat er in de eredivisie veldverwarming is, zal de kraker Feyenoord - PSV, sowieso doorgaan.

Live op groot scherm in ons Piet Renderspaviljoen zenden we dit uit. Iedereen is welkom!...


Geen doelpunten in zeer matig duel

 

MENOS (Landhorst) - RKVV Nederwetten 0-0

De meegereisde supporters van RKVV Nederwetten,werden niet echt warm, ondanks een lekker zonnetje in het “verre” Landhorst. De verwachtingen waren hoog gespannen na de overwinningen voor de winterstop tegen de koplopers in deze vijfde klasse.

 

Van beide kanten werd het een rommelige beginfase. Zowel Nederwetten als MENOS gingen slordig om met bal bezit, vele verkeerde passes en  alles behalve verzorgd voetbal. Ondanks dat kreeg Nederwetten de beste kansen om de score te openen in het begin van de wedstrijd. Tot 2x toe kreeg Giel van Korven een uitgelezen kans om...


Spaarkaslichting

 

Donderdag 8 februari was het weer de jaarlijkse spaarkaslichting. Alle spaarders kregen het bedrag dat ze het hele jaar bij elkaar gespaard hadden plus een aantal munten die je kado krijgt als je bij de spaarkas zit. Door de meesten werden op deze gezellige avond de munten meteen verzilverd, of vergoud, net hoe je het bekijkt... ;-)

 

Voor het nieuwe spaarseizoen, dat eind februari van start gaat, zijn er nog enkele plekken vrij in de spaarkas. Om jezelf hiervoor op te geven kun je terecht bij Annelies, Peter of Sjaak.

 

Prettige carnaval allemaal,...


Einde winterstop

 

 

Er wordt weer gevoetbald op Sportpark De Koppel!

 

  

Onder andere Nederwetten 1 speelt thuis, maar ook in de ochtend zijn er al wedstrijden op onze velden.

 

Volgend weekend ligt de competitie weer even stil, vanwege carnaval, maar daarna gaan we weer volle bak door tot en met 27 mei. Nederwetten 1 heeft dan geen vrije dagen meer en speelt iedere zondag een wedstrijd. Dat wordt pittig voor de spelers, maar de supporters komen in ieder geval ruim aan hun trekken!

 

De derby's tegen onze buren uit Gerwen proberen we te verplaatsen naar de zaterdagen, maar daarvoor zijn we afhankelijk van de flexibiliteit van de beide spelersgroepen. Nadere informatie hierover volgt spoedig.

 

...


hoofdSponsor
hoofdSponsor