Nieuws

Nederwetten – Olympia boys 0-2

 

Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een stralende lente zon spreidde zijn warmte over sportpark “de Koppel “ en zou een voorbode kunnen zijn voor een lekker partijtje tussen Nederwetten en Olympia Boys uit Ommel.

 

 

In de eerste 10 minuten kreeg Olympia Boys enkele goede kansen maar deze werden niet goed afgewerkt door de voorwaartsen uit Ommel. Ook Nederwetten scoorde eenmaal door Toon van Rooij maar de goal werd afgekeurd wegens buiten spel. In de 18e minuut moest een van de pijlers van Nederwetten,  Giel van Korven zich laten vervangen wegens een blessure door Tim Bunthof  en behalve een knap ingeschoten vrije trap van opnieuw Toon van Rooij die uitstekend door de goalie van Olympia Boys tot corner verwerkt...


Open Dag Golf Club Son

 

Op zondag 15 april van 11.00 tot 16.00 uur opent Golfclub Son haar deuren voor iedereen die op een leuke manier met de golfsport kennis wil maken en sfeer wil proeven bij onze  gezellige en betaalbare  club.  Jong en oud zijn welkom.

 

Op deze dag kunnen belangstellenden uitleg krijgen over de golfsport en is er de mogelijkheid om - onder deskundige begeleiding-  een balletje te slaan. Na afloop hebben pitchen, putten en afslaan geen geheimen meer. Voor degenen die al eerder gegolft hebben maar zijn gestopt is het een ideale mogelijkheid om hun kennismaking met het golfen te hernieuwen.  Voor golfclubs en ballen wordt gezorgd. Speciale kleding is niet vereist. Platte schoenen worden aangeraden. De toegang is gratis.

 

...


Nederwetten - Ollandia 1 -2

 

Prachtig weer om voetbal te kijken en daarom stond er veel publiek langs de lijn op sportpark “De Koppel” in Nederwetten.

 

 

In de eerste 20 minuten had Nederwetten een licht overwicht en creëerde  enkele kansjes om te scoren. Maar gaande weg de 1e helft werd Ollandia toch sterker en moest doelman Jordy van den Boogaart meerdere malen handelend optreden  om een achterstand te voorkomen. In de 50e !!! minuut van de eerste helft raakte Bart Sengers de bal bij een vrije trap nogal ongelukkig en was het voor Ollandia spits  Steven van Dijke een kleine een om de 0-1 op het scorebord te zetten. Zowel bij Nederwetten als bij Ollandia was het vermoeden dat de klok van de scheidsrechter nodig in...


Derby verplaatst naar zaterdagavond 5 mei

 

Nederwetten - Gerwen weer naar de zaterdagavond!

 

De derby tegen onze buren uit Gerwen zal gespeeld worden op zaterdagavond 5 mei, om 18:00u.

 

Het betreft een thuiswedstrijd bij hopelijk zonnig zomerweer.

Omdat de wedstrijd tijdens etenstijd aanvangt zullen we zorgen voor extra cateringcapaciteit en na afloop wat extra gezelligheid in de vorm van een optreden. Schrijf deze datum dus maar vast op in uw agenda. Meer informatie...


AFGELAST: alle elftallen, maar OEFENWEDSTRIJD Nederwetten 1

 

Alle elftallen zijn vrij aankomend weekend. De KNVB heeft voor zowel zaterdag als zondag (red. 2 en 3 maart 2018) alle competitiewedstrijden afgelast.

Nederwetten 1 speelt een oefenwedstrijd, uit om 12:00u.

 

Voor Nederwetten 1 betekent dit dat het een wel erg druk programma zal worden in de slotfase van de competitie. Er stonden reeds al 2 wedstrijden op donderdagavond ingepland en er zal nu vrijwel zeker nog een wedstrijd meer doordeweeks gespeeld moeten worden.

Een pittig schema voor onze spelers, maar onze supporters komen hierdoor wel uitstekend aan hun trekken. Dit eens te meer omdat er voor aanstaande zondag inmiddels al een oefenwedstrijd geregeld is. Ons vaandelteam speelt zondag 4 maart uit tegen SBC 2....


hoofdSponsor
hoofdSponsor