Nieuws

Geen doelpunten in zeer matig duel

 

MENOS (Landhorst) - RKVV Nederwetten 0-0

De meegereisde supporters van RKVV Nederwetten,werden niet echt warm, ondanks een lekker zonnetje in het “verre” Landhorst. De verwachtingen waren hoog gespannen na de overwinningen voor de winterstop tegen de koplopers in deze vijfde klasse.

 

Van beide kanten werd het een rommelige beginfase. Zowel Nederwetten als MENOS gingen slordig om met bal bezit, vele verkeerde passes en  alles behalve verzorgd voetbal. Ondanks dat kreeg Nederwetten de beste kansen om de score te openen in het begin van de wedstrijd. Tot 2x toe kreeg Giel van Korven een uitgelezen kans om...


Spaarkaslichting

 

Donderdag 8 februari was het weer de jaarlijkse spaarkaslichting. Alle spaarders kregen het bedrag dat ze het hele jaar bij elkaar gespaard hadden plus een aantal munten die je kado krijgt als je bij de spaarkas zit. Door de meesten werden op deze gezellige avond de munten meteen verzilverd, of vergoud, net hoe je het bekijkt... ;-)

 

Voor het nieuwe spaarseizoen, dat eind februari van start gaat, zijn er nog enkele plekken vrij in de spaarkas. Om jezelf hiervoor op te geven kun je terecht bij Annelies, Peter of Sjaak.

 

Prettige carnaval allemaal,...


Einde winterstop

 

 

Er wordt weer gevoetbald op Sportpark De Koppel!

 

  

Onder andere Nederwetten 1 speelt thuis, maar ook in de ochtend zijn er al wedstrijden op onze velden.

 

Volgend weekend ligt de competitie weer even stil, vanwege carnaval, maar daarna gaan we weer volle bak door tot en met 27 mei. Nederwetten 1 heeft dan geen vrije dagen meer en speelt iedere zondag een wedstrijd. Dat wordt pittig voor de spelers, maar de supporters komen in ieder geval ruim aan hun trekken!

 

De derby's tegen onze buren uit Gerwen proberen we te verplaatsen naar de zaterdagen, maar daarvoor zijn we afhankelijk van de flexibiliteit van de beide spelersgroepen. Nadere informatie hierover volgt spoedig.

 

...


Hybride voetbalvelden voor Gerwen en Nederwetten

 

NUENEN – De voetbalclubs in Gerwen en Nederwetten krijgen ieder een hybrideveld. Het college van B en W van de gemeente Nuenen heeft daar in totaal ruim 7 ton voor over en de gemeenteraad steunt het voorstel. 

 

Een hybrideveld bestaat uit natuur- én kunstgras. Het kan intensiever worden gebruikt dan een natuurgrasveld.

RKGSV uit Gerwen krijgt een hybrideveld omdat de club een van de drie grasvelden inlevert ten gunste van nieuwbouwwijk Gerwen ZO. De kosten worden gedekt uit de verkoop van de grond voor de nieuwbouwwijk. 

RKVV Nederwetten heeft een hybrideveld nodig omdat het tweede grasveld van de club toe is aan vervanging. De club wil graag een hybrideveld omdat het huidige natuurgras door het intensieve gebruik te weinig...


hoofdSponsor
hoofdSponsor