Nieuws

Nederwetten - Ollandia 1 -2

 

Prachtig weer om voetbal te kijken en daarom stond er veel publiek langs de lijn op sportpark “De Koppel” in Nederwetten.

 

 

In de eerste 20 minuten had Nederwetten een licht overwicht en creëerde  enkele kansjes om te scoren. Maar gaande weg de 1e helft werd Ollandia toch sterker en moest doelman Jordy van den Boogaart meerdere malen handelend optreden  om een achterstand te voorkomen. In de 50e !!! minuut van de eerste helft raakte Bart Sengers de bal bij een vrije trap nogal ongelukkig en was het voor Ollandia spits  Steven van Dijke een kleine een om de 0-1 op het scorebord te zetten. Zowel bij Nederwetten als bij Ollandia was het vermoeden dat de klok van de scheidsrechter nodig in...


Derby verplaatst naar zaterdagavond 5 mei

 

Nederwetten - Gerwen weer naar de zaterdagavond!

 

De derby tegen onze buren uit Gerwen zal gespeeld worden op zaterdagavond 5 mei, om 18:00u.

 

Het betreft een thuiswedstrijd bij hopelijk zonnig zomerweer.

Omdat de wedstrijd tijdens etenstijd aanvangt zullen we zorgen voor extra cateringcapaciteit en na afloop wat extra gezelligheid in de vorm van een optreden. Schrijf deze datum dus maar vast op in uw agenda. Meer informatie...


AFGELAST: alle elftallen, maar OEFENWEDSTRIJD Nederwetten 1

 

Alle elftallen zijn vrij aankomend weekend. De KNVB heeft voor zowel zaterdag als zondag (red. 2 en 3 maart 2018) alle competitiewedstrijden afgelast.

Nederwetten 1 speelt een oefenwedstrijd, uit om 12:00u.

 

Voor Nederwetten 1 betekent dit dat het een wel erg druk programma zal worden in de slotfase van de competitie. Er stonden reeds al 2 wedstrijden op donderdagavond ingepland en er zal nu vrijwel zeker nog een wedstrijd meer doordeweeks gespeeld moeten worden.

Een pittig schema voor onze spelers, maar onze supporters komen hierdoor wel uitstekend aan hun trekken. Dit eens te meer omdat er voor aanstaande zondag inmiddels al een oefenwedstrijd geregeld is. Ons vaandelteam speelt zondag 4 maart uit tegen SBC 2....


Afgelast: alle elftallen behalve 't eerste

 

Uitgezonderd ons vaandelteam zijn alle wedstrijden van RKVV Nederwetten afgelast aankomend weekend. Het betreft een algehele afgelasting voor de B-categorie, door de bond.

 

 

Vooralsnog speelt Nederwetten 1 een thuiswedstrijd, tegen H.S.E., gewoon om 14:30u. Gezien de weersvoorspellingen is doorgang van deze wedstrijd echter ook nog lang niet zeker.

 

Omdat er in de eredivisie veldverwarming is, zal de kraker Feyenoord - PSV, sowieso doorgaan.

Live op groot scherm in ons Piet Renderspaviljoen zenden we dit uit. Iedereen is welkom!...


Geen doelpunten in zeer matig duel

 

MENOS (Landhorst) - RKVV Nederwetten 0-0

De meegereisde supporters van RKVV Nederwetten,werden niet echt warm, ondanks een lekker zonnetje in het “verre” Landhorst. De verwachtingen waren hoog gespannen na de overwinningen voor de winterstop tegen de koplopers in deze vijfde klasse.

 

Van beide kanten werd het een rommelige beginfase. Zowel Nederwetten als MENOS gingen slordig om met bal bezit, vele verkeerde passes en  alles behalve verzorgd voetbal. Ondanks dat kreeg Nederwetten de beste kansen om de score te openen in het begin van de wedstrijd. Tot 2x toe kreeg Giel van Korven een uitgelezen kans om...


hoofdSponsor
hoofdSponsor