Nieuws

PVV - Nederwetten 8-0

 

PVV een maatje te groot voor Nederwetten. Ondanks het feit dat Nederwetten in de winning mood was, is dat op de zondagmiddag absoluut niet tot uiting gekomen.

 

Slechts een half uur wist Nederwetten te voorkomen dat er niet gescoord werd door PVV. Vele corners bleven zonder rendement en een geweldige knal van 5 meter afstand vond nog doelman Jordy van den Boogaard op zijn weg. De keeper moest wel even opgeknapt worden maar hij kon de wedstrijd vervolgen. Reeds amper op de helft  van de eerste helft moest aanvoerder Giel van Korven weer geblesseerd het veld verlaten en mocht Rick van Lieshout het gaan proberen.  Een zuiver doelpunt van Toon van Rooij werd ten onrechte afgekeurd omdat hij, komende van eigen helft met een...


Fiducia – Nederwetten 0-3

 

Wederopstanding Nederwetten compleet na derde overwinning op rij.

 

Voor de donderdagavondwedstrijd uit tegen Fiducia was het voor iedereen weer haasten geblazen. Gelukkig staan er in De Rips niet veel files, dus op wat langzaam-rijden bij Gemert na waren we er zo. Onder fantastische weersomstandigheden startte de wedstrijd om 18:45u. Afgelopen zondag speelden beiden ploegen ook al tegen elkaar. Toen besliste Giel van Korven de wedstrijd met een rake vrije trap in Nederwettens voordeel.

 

De openingsfase van de wedstrijd was voor Nederwetten, dat enkele redelijke kansen kreeg, via diverse spelers, maar deze tot eigen frustratie niet wist te verzilveren. Later in de eerste helft kroop Fiducia uit de...


Nederwetten – Fiducia 1-0

 

Hard werken en teamgeest wederom beloond met 3 punten. Nederwetten behaald de tweede overwinning in vier dagen.

 

Al zag het er in de eerste helft niet echt naar uit, de veldbezetting en de bank was door de aflopende blessure reeks, toch hoopvol. Giel van Korven stond alweer in de basis, zij het nog niet op volle kracht en ook Ben van der Bruggen was in geval van nood weer inzetbaar. In de eerste helt hoefde de beide keerpers weinig of niet in actie te komen, dien ten gevolge werd het rustsignaal met 0-0 gehaald.

 

Russtand: 0-0

 

Het leek in de 2e helft of er iets in de thee gezeten had want Nederwetten werd feller, er werd gevochten voor elke bal door onder meer Tim Bunthof...


RKVV Nederwetten – HSE 5 - 3

 

Onder fantastische omstandigheden krijgt rode lantaarndrager Nederwetten de kans om thuis tegen de nummer 7 van de ranglijst, HSE uit Eindhoven, orde op zaken te stellen. Het is de ploeg van trainer Toon van der Loo er alles aan gelegen om de vernedering van afgelopen week tegen Tongelre van weg te poetsen en zo snel mogelijk van de laatste plaats af te geraken.

 

Onder het toeziend oog van massaal opgekomen Wettens publiek laat Nederwetten meteen zien dat het vandaag uit een ander vaatje gaat tappen. Geen millimeter ruimte werd er gegeven aan de spelers van HSE, die duidelijk onder de indruk leken van het geweld dat door de blauw-witten  aan de dag werd gelegd.

 

Een enorm veldoverwicht leidde  tot een 2-0 voorsprong in binnen...


Rabobank Clubkas Campagne

 

De Rabobank Clubkas Campagne

Stem op RKVV Nederwetten en help mee een mooi bedrag voor onze club te verdienen.

 

 

De Rabobank Clubkas Campagne (voorheen steuntje in de rug)is weer begonnen en duurt tot maandag 30 april 2018. 

 

Hoe werkt het:

Als je lid bent bij de Rabobank krijg je inlogcode thuis gestuurd en daarmee kun je op 5 verenigingen stemmen.

(Denk ook aan onze andere Nederwettense verenigingen!)


Elke stem levert geld op voor onze club, dus doe mee en steun onze mooie club.

www.clubkascampagne.nl

Alvast bedankt,

Namens sponsorcommissie RKVV Nederwetten.

p.s. Als je wel een rekening of hypotheek...


hoofdSponsor
hoofdSponsor