Nieuws

April extreem drukke maand!

 

Door de vele afgelastingen op de toch al overvolle speelkalender wordt het een erg drukke aprilmaand voor ons vaandelteam en de supporters!

 

 

Hierbij een overzicht van het programma van het eerste in de maand april:

- Donderdagavond 5 april, 18:30u: Nederwetten - Elsendorp

- Zondag 8 april, 14:30u: Tongelre - Nederwetten

- Donderdag 12 april, 18:30u: Nederwetten - HSE

- Zondag 15 april, 14:30u: Nederwetten - Fiducia

- Donderdag 19 april, 18:45u: Fiducia - Nederwetten

- Zondag 22 april, 14:30u: PVV - Nederwetten

- Zondag 29 april, 14:30u: HVV - Nederwetten

 

In de meimaand staan naast 2x de derby tegen Gerwen ook veel wedstrijden ingepland, dus de supporters zullen...


Boerdonk – Nederwetten 2-0

 

Weer ongelukkige nederlaag voor Nederwetten

 

Een zwaar gehavend Nederwetten moest het vanmiddag opnemen tegen een veel hoger geplaatste tegenstander in de 5e klasse. Het was een ijzig koude 1e paasdag maar zeker in de eerste helft van deze wedstrijd was Nederwetten zeker niet de mindere. 

 

Vijf basisspelers zaten in de ziekenboeg en noodgedwongen werd de 16 jarige jeugdspeler Joey Renders aan de selectie toegevoegd. Aangevuld met nog wat 2e elftal spelers hield Nederwetten in het begin prima stand en creëerde zelfs enige kansen voor keeper Niek Ophey van Boerdonk. Tot in de 15e minuut een vrij gemakkelijke situatie voor het Nederwettendoel, die zeer ongelukkig uitviel voor...


Nederwetten – Olympia boys 0-2

 

Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een stralende lente zon spreidde zijn warmte over sportpark “de Koppel “ en zou een voorbode kunnen zijn voor een lekker partijtje tussen Nederwetten en Olympia Boys uit Ommel.

 

 

In de eerste 10 minuten kreeg Olympia Boys enkele goede kansen maar deze werden niet goed afgewerkt door de voorwaartsen uit Ommel. Ook Nederwetten scoorde eenmaal door Toon van Rooij maar de goal werd afgekeurd wegens buiten spel. In de 18e minuut moest een van de pijlers van Nederwetten,  Giel van Korven zich laten vervangen wegens een blessure door Tim Bunthof  en behalve een knap ingeschoten vrije trap van opnieuw Toon van Rooij die uitstekend door de goalie van Olympia Boys tot corner verwerkt...


Open Dag Golf Club Son

 

Op zondag 15 april van 11.00 tot 16.00 uur opent Golfclub Son haar deuren voor iedereen die op een leuke manier met de golfsport kennis wil maken en sfeer wil proeven bij onze  gezellige en betaalbare  club.  Jong en oud zijn welkom.

 

Op deze dag kunnen belangstellenden uitleg krijgen over de golfsport en is er de mogelijkheid om - onder deskundige begeleiding-  een balletje te slaan. Na afloop hebben pitchen, putten en afslaan geen geheimen meer. Voor degenen die al eerder gegolft hebben maar zijn gestopt is het een ideale mogelijkheid om hun kennismaking met het golfen te hernieuwen.  Voor golfclubs en ballen wordt gezorgd. Speciale kleding is niet vereist. Platte schoenen worden aangeraden. De toegang is gratis.

 

...


hoofdSponsor
hoofdSponsor