Nieuws

Nederwetten – Eindhoven av. 0-4

In een teleurstellende wedstrijd wist Nederwetten het niveau van voorgaande wedstrijden niet te halen. Zeker tien opgelegde kansen werden onbenut gelaten en dan zegt de welbekende voetbalwet: “als jezelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel”. En zo gebeurde het ook. In de 33e minuut maakte Mitchel Kluitman de 0-1 nadat hij de bal door toeval van een verdediger van Nederwetten voor de voeten kreeg.

Wat Nederwetten daarna ook allemaal probeerde het lukte allemaal niet en op een gegeven moment speelt de teleurstelling zo’n grote rol en is de moed zover in de schoenen gezakt dat Eindhoven nog kans zag om in de laatste vijf minuten nog driemaal te scoren via Shentley Mathilda, Tim Tibosch en Niels de Haas. Een wedstrijd om snel te vergeten en ervoor te zorgen...


Essche Boys — Nederwetten 1-3

Wedstrijd wijzigingen

Onderstaande wedstrijden hebben een andere aanvangstijd als dat word weergegeven op de KNVB widget. Bij deze staan hieronder de correcte tijden:

Nieuwe speeltijden: Nederwetten 3 - ETS 2: 10.00 uur 
Nederwetten VR1 - DEES VR1: 13.00 uur 
Nederwetten VR2 - Braakhuizen VR1: 13.00 uur 

Verder is er geloot voor de Omroep Brabant Cup, waar Nederwetten 1 en Dames 1 aan mee doen.Deze wedstrijden worden eind oktober gespeeld:

Dommelen 1 - Nederwetten 1
Valkenswaard VR1 - Nederwetten VR1
...


hoofdSponsor
hoofdSponsor