Nieuws

Nieuwe Hoofdtrainer RKVV Nederwetten

RKVV Nederwetten heeft een nieuwe trainer gevonden voor het nieuwe seizoen 2014-2015, dit is Dennis Wouterse. Dennis was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring als jeugdtrainer en later als assistent trainer bij RKVVO.

Dennis is vanaf dit seizoen aangesteld bij RKVV Nederwetten als trainer van de jeugdselectie en is daarbij ook coördinator van de jeugdcombinatie Nederwetten en Gerwen. Hij woont in Nederwetten en kent  alle selectiespelers. Wij kennen hem als een sociaal en gedreven persoon en zowel het bestuur als de selectiespelers zijn blij met zijn aanstelling. Wij hebben alle vertrouwen in hem en wensen hem heel veel succes.

Bestuur RKVV...


Woenselse Boys - Nederwetten 3-1

Woenselse Boys had het moeilijk in de beginfase van de wedstrijd. Het was Nederwetten dat na 2 minuten op voorsprong kwam na een voorzet van Toon van Rooij die door Koen van Gorp met een volley van 20 meter werd binnengepegeld. Vervolgens was het Woenselse Boys dat bleef aandringen. Door een miscommunicatie in de Wettense verdediging kon Hakan Ozel de 1-1 aantekenen. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft ging Woenselse Boys fel van start en kwam na 51 minuten na een discutabele en een door de scheidsrechter verwarrende veroorzaakte situatie op een 2-1 voorsprong via Michael Koning. Daarna probeerde Woenselse Boys door te drukken maar Nederwetten creeërde een aantal zeer mooie kansen om op gelijke hoogte te komen. Het was echter Onur Atakan in de laatste minuut de...


hoofdSponsor
hoofdSponsor