Nieuws

Nederwetten - RKGSV 2-3

Op een mooie zonnige herfstmiddag werd in een druk bezocht voetbalpark “De Koppel” in Nederwetten de derby Nederwetten – RKGSV Gerwen gespeeld.

In de 4e minuten opende Niek Evers de score na een steekpass van Toon van Rooij. 1-0. Nederwetten ging voortvarend verder en wist in de 10e minuut de 2-0 te noteren door een mooie goal van Pieter Donkers in de korte hoek. Kort daarna kreeg RKGSV een penalty toegewezen maar die werd gemist door Mike v.d. Berk.
Nederwetten had toen verder uit moeten lopen maar in plaats daarvan zakte de ploeg terug in de verdediging, wat resulteerde in aanvallend spel van RKGSV met een doelpunt in de 24e minuut door een mooie kopbal van Joey v.d. Berk. 2-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee bleef RKGSV druk uitoefenen op...


Ook thuiswedstrijd tegen Gerwen verplaatst naar zaterdagmiddag

Samenwerking jeugdafdelingen RKGSV en RKVVN

Uitwedstrijd tegen EMK verplaatst naar zaterdagmiddag 12 oktober

 

De competitiewedstrijd tussen EMK1 en Nederwetten1 is verplaatst van zondag 13 oktober naar zaterdag 12 oktober aanstaande. Aanvang wedstrijd: 16:30 uur.

 

Hoe kan de voetbal-/Nederwettenliefhebber nou beter zijn of haar zaterdagavond inluiden dan met een spannende voetbalkraker op de zaterdagavond!? Doe je blauwe schmink op, trek je dansschoenen aan en stuur je fiets richting Sportpark Wettenseind in Nuenen!

Voetbalclub EMK zorgt voor een muziekje, wat extra eten en voldoende drankjes zodat we niks tekort...


hoofdSponsor
hoofdSponsor