Nieuws

Sponsortoernooi RKVV Nederwetten groot succes

Samenwerkingsverband RKVV Nederwetten en RKGSV

NUENEN - De voetbalclubs RKVV Nederwetten en RKGSV gaan hun al bestaande samenwerking intensiveren door de jeugdafdelingen van beide verenigingen in elkaar te laten vloeien. Nederwetten heeft momenteel nog maar twee jongensteams (een B1 en F1) en een meisjesteam.

RKGSV beschikt over zes jeugdploegen. De E1 van RKGSV is dit seizoen al een combinatieteam met ook spelers van Nederwetten. In het verleden hadden beide clubs al vaker dergelijke combinatieteams. Nederwetten wil ook het meisjes- en vrouwenvoetbal serieus gaan aanpakken en heeft oud-trainer Harrie van Elderen aangesteld om dat te realiseren. Nederweten heeft nu al twee vrouwenteams in de competitie.

Dennis Wouterse is aangesteld als Technisch Jeugdcoordinator van de nieuwe...


Nederwetten promoveert naar de 4de klasse

Sponsortoernooi op 24 Mei

Vrijdagavond 24 mei 2013 organiseert de sponsorcommissie een sponsortoernooi waar maar liefst 180 enthousiaste voetballers aan meedoen van diverse shirt- en bordsponsors.

Dit is de tweede editie na vorig jaar, toen deden er 140 voetballers mee en waar  team VA Toppers er uiteindelijk met de eerste plaats vandoor ging na een spannende finale tegen SG Hoveniers.

Rkvv Nederwetten nodigt iedereen uit om te komen kijken. 

Hierbij wat belangrijke informatie:

  • 18.30 aanwezig en melden bij de organisatie.
  • Eigen tenue's meenemen.
  • Tijdens het sponsortoernooi wordt er gewerkt met consumptiemunten.

Na afloop van de wedstrijden...


hoofdSponsor
hoofdSponsor