Nieuws

Wodan - Nederwetten

 

WODAN - Nederwetten: 6-1


Na een rustig begin opende Wodan in de 15e min de score. Een voorzet vanaf
links werd door Paul Mohr koelbloedig binnen getikt 1-0. Na een goede
voorzet vanaf links schoot Tecer Tufan vanaf 20 meter de bal geplaatst
binnen 2-0. Voor rust maakte Elijah Adjokah ook nog de 3-0. Nederwetten
kreeg in de eerste helft een paar kansen op de aansluiting maar die werden
uitstekend gepareerd door de keeper van Wodan.

Na rust was Wodan even niet bij de les. Nederwetten kreeg 2 goede
mogelijkheden waarbij de paal en de lat werd geraakt. In de 58e minuut kreeg
Wodan een...


Voortgang samenwerking jeugd Gerwen - Nederwetten

 Beste ouders van de jeugdspelers samenwerkingsteam Gerwen - Nederwetten

 

Volgens het actieplan dat is opgesteld om de samenwerking te formaliseren, zou aan het einde van iedere maand een update komen van de vorderingen die de werkgroep maakt bij het tot stand komen van de jeugdafdeling Gerwen-Nederwetten. Aangezien het allemaal heel voortvarend is gegaan, is besloten dat de werkgroep niet iedere maand bij elkaar komt, maar dan wanneer het noodzakelijk is om acties terug te koppelen.

Dit is de reden waarom niet iedere maand een terugkoppeling is gegeven naar ouders. Nu is weer het moment de laatste update te geven. De werkgroep heeft het eindpunt op 1 maart 2014 gezet. Op deze datum moeten alle formaliteiten...


Wie bedenkt onze nieuwe naam?

Zoals jullie weten zijn we (RKGSV & Nederwetten) bezig een gezamelijke jeugdafdeling te vormen. Dit seizoen (2013 - 2014) spelen we bij de F,E en D al met gemengde (Nederwetten/Gerwen) teams.

 

Wij willen iedereen vragen na te denken over een passende nieuwe naam, logo en tenue en deze via mail: wedstrijdsecretaris.rkgsv@hotmail.com of in de kantine van Nederwetten of Gerwen in te leveren.

 

De beste inzendingen worden geselecteerd en voorgelegd aan de beide besturen. Voor de leukste/beste inzending van onze jeugdleden hebben we leuke prijzen.

 

...


Real Lunet – Nederwetten

Tegen koploper Real Lunet was Nederwetten ondanks hard werken niet opgewassen.
Een beoordelingsfoutje van de keeper in de 14e minuut zorgde voor de 1-0 door Glenn Kusters. Een vrije trap werd door Arda Hafer in de 30e minuut prachtig binnengeschoten. 2-0. In een scrimmage was het opnieuw Glenn Kusters die de 3-0 aantekende. Vlak voor rust scoorde Damian Grootfaam de 4-0. Toon van Rooij maakte in de 43e minuut op aangeven van Niek Evers de 4-1.
In de tweede helft was het Piet Schrasserbet die de 5-1 liet noteren in de 65e minuut. Arda Hafer liet ook nog de 6-1 aantekenen en dit was tevens de einduitslag.
Nederwetten moest erkennen dat koploper Real Lunet net een maatje te groot was. Volgende week de thuiswedstrijd tegen SCI.Daar zullen we proberen alsnog loon naar werken te...


hoofdSponsor
hoofdSponsor