Nieuws

RKVV Nederwetten – VV Elsendorp 1 - 4

 

Een nog steeds zwaar gehavend Nederwetten moest het vandaag opnemen tegen angstgegner Elsendorp. De laatste jaren kwam Nederwetten steeds te kort tegen de werkploeg die evenals Nederwetten al jaren in de 5e klasse uitkomt.

 

Met wat andere namen dan anders begon Nederwetten zichtbaar met weinig vertrouwen aan de wedstrijd. Mede hierdoor was het binnen 3 minuten al 0-1 door miscommunicatie achterin. De rest van de eerste helft verliep redelijk rustig en aan beide kanten was er weinig sensatie in de doelmond. Desondanks viel vlak voor rust de tweede goal van Elsendorp, op identieke wijze als de eerste goal.

 

Ruststand:  0-2

 

In de tweede helft kwam Nederwetten anders uit de startblokken. Tijdens de thee...


April extreem drukke maand!

 

Door de vele afgelastingen op de toch al overvolle speelkalender wordt het een erg drukke aprilmaand voor ons vaandelteam en de supporters!

 

 

Hierbij een overzicht van het programma van het eerste in de maand april:

- Donderdagavond 5 april, 18:30u: Nederwetten - Elsendorp

- Zondag 8 april, 14:30u: Tongelre - Nederwetten

- Donderdag 12 april, 18:30u: Nederwetten - HSE

- Zondag 15 april, 14:30u: Nederwetten - Fiducia

- Donderdag 19 april, 18:45u: Fiducia - Nederwetten

- Zondag 22 april, 14:30u: PVV - Nederwetten

- Zondag 29 april, 14:30u: HVV - Nederwetten

 

In de meimaand staan naast 2x de derby tegen Gerwen ook veel wedstrijden ingepland, dus de supporters zullen...


Boerdonk – Nederwetten 2-0

 

Weer ongelukkige nederlaag voor Nederwetten

 

Een zwaar gehavend Nederwetten moest het vanmiddag opnemen tegen een veel hoger geplaatste tegenstander in de 5e klasse. Het was een ijzig koude 1e paasdag maar zeker in de eerste helft van deze wedstrijd was Nederwetten zeker niet de mindere. 

 

Vijf basisspelers zaten in de ziekenboeg en noodgedwongen werd de 16 jarige jeugdspeler Joey Renders aan de selectie toegevoegd. Aangevuld met nog wat 2e elftal spelers hield Nederwetten in het begin prima stand en creëerde zelfs enige kansen voor keeper Niek Ophey van Boerdonk. Tot in de 15e minuut een vrij gemakkelijke situatie voor het Nederwettendoel, die zeer ongelukkig uitviel voor...


Nederwetten – Olympia boys 0-2

 

Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een stralende lente zon spreidde zijn warmte over sportpark “de Koppel “ en zou een voorbode kunnen zijn voor een lekker partijtje tussen Nederwetten en Olympia Boys uit Ommel.

 

 

In de eerste 10 minuten kreeg Olympia Boys enkele goede kansen maar deze werden niet goed afgewerkt door de voorwaartsen uit Ommel. Ook Nederwetten scoorde eenmaal door Toon van Rooij maar de goal werd afgekeurd wegens buiten spel. In de 18e minuut moest een van de pijlers van Nederwetten,  Giel van Korven zich laten vervangen wegens een blessure door Tim Bunthof  en behalve een knap ingeschoten vrije trap van opnieuw Toon van Rooij die uitstekend door de goalie van Olympia Boys tot corner verwerkt...


hoofdSponsor
hoofdSponsor