Nieuws

Nederwetten weer ten onder in matige wedstrijd

 

Opnieuw heeft Nederwetten een gevoelige nederlaag moeten incasseren. Tegen een zwakker ingeschatte tegenstander werd met niet minder dan 7-2 geheel terecht verloren.

 

In het begin van de wedstrijd was het dankzij goed keeperswerk van Koen Joosten tot aan de 16e minuut  nog 0-0 maar een minuut later kwam in een scrimmage de bal via Osan  van HSE  in het doel terecht. 1-0.

Nederwetten probeerde de draad toch weer op te pakken maar het vuur zat niet in de ploeg. Het was allemaal te mat en te onnauwkeurig.

Nederwetten moest in de 25e minuut toezien dat Hein Snellen van Vollenhoven geblesseerd het veld moest verlaten. Hij werd vervangen door de juist van een blessure terugkerende Ben van der Bruggen en dat gaf toch weer enigszins...


Eerste avond veterinnenvoetbal in Nederwetten groot succes!

De tweede Nederlaag van het seizoen. Nederwetten - HVV Helmond 0-2

 

Ofschoon het in de eerste 20 minuten er niet naar uitzag, heeft Nederwetten een terechte nederlaag moeten incasseren thuis tegen HVV Helmond.

 

 

Een stormloop van aanvallen in het begin van de wedstrijd met daarbij bijna niet te missen kansen, maar de bal wilde echt niet in het doel. Voor open doel miste  Jesper Franc al in de 3e minuut de eerste kans en nog geen drie minuten later miste Joey Greveraars de tweede kans. Met een beetje geluk had Nederwetten al na 20 minuten met 3-0 voor gestaan. Langs de lijn werd geopperd, dat komt wel goed vandaag maar het pakte allemaal anders uit.

 

HVV Hemond nam het initiatief over en bij Nederwetten lukte werkelijk niets meer. Tot aan de rust volgden de kansen voor HVV...


Veterinnenvoetbal in Nederwetten!

 

Eindelijk is het dan zo ver. De eerste veterinnenwedstrijd uit de geschiedenis van RKVV Nederwetten gaat aanstaande vrijdagavond 6 oktober gespeeld worden op Sportpark De Koppel te Nederwetten.

 

De dames van de veterinnnen spelen in een soort toernooivorm drie wedstrijdjes van elk 20 minuten. Supporters zijn van harte welkom en toegang is uiteraard gratis. Na afloop gezelligheid in de kantine met muziek met volume!

 

Wees welkom!

 

Waar:                      Sportpark De Koppel, te Nederwetten

Wanneer:                Vrijdag 6 oktober 2017

Tijd:                        Vanaf 20:00u tot...


Rikken bij RKVV Nederwetten, vrijdagavonden in de winter!

 

 

De avonden worden weer wat langer, dus tijd om weer een kaartje te gaan leggen bij RKVV Nederwetten in het Piet Renders Paviljoen.

 

 

We spelen op vrijdagavonden. Vier keer voor de jaarwisseling en vier keer erna.

 

Data staan hieronder vermeldt, en zijn later ook terug te vinden op deze website onder het kopje "informatie" en dan "agenda".

We beginnen altijd om 20:30 uur kaarten, maar u kunt al binnenwandelen vanaf 20:00 uur, waar Annelies klaar staat om u wat te drinken in te schenken. Zorg dat u er bij bent, een gezellige avond kaarten, wat buurten en wie weet misschien wel met een mooie prijs naar huis. Kom op tijd want vol is vol.

 

2017

1....


hoofdSponsor
hoofdSponsor