Nieuws

Nederwetten - SPV 3-7

 

Fantastische omstandigheden beloofden op deze mooie dag veel goeds. Op deze moederdag zouden onze jongens hun moeders natuurlijk graag trakteren op de nodige doelpunten en zo geschiedde.

.

Het begon zo mooi tegen mede titelkandidaat SPV Binnen zes minuten kreeg Nederwetten door Ben van der Bruggen en Tim Bunthof mogelijkheden om te scoren in de beginfase. Beide miste jammerlijk het doel. En dan zie je vaak dat als je zelf niet scoort de tegenstander het wel doet. In de 12e minuut was het raak door een mooi doelpunt van Bram Rijnders 0-1. Toen Nederwetten een vrije trap kreeg op zo'n 20 meter van het doel, ging aanvoerder Giel van Korven achter de bal staan. Met een sublieme trap bracht hij Nederwetten weer langs zij 1-1, en er waren...


Nederwetten - Gerwen 0-1

 

Derby Nederwetten - Gerwen beslist door penalty

Onder grote publieke belangstelling en een lekker voetbal weertje hebben de vaandelteams van Nederwetten en Gerwen een  sportieve wedstrijd laten zien aan het publiek.

 

Bezoekers van Nederwetten, Gerwen maar ook van EMK Eeneind zagen in de eerste helft een op en neergaande strijd waarin Nederwetten zeker niet de mindere was van het hoog geklasseerde Gerwen. Na een kwartier onderschepte Ben van der Bruggen een bal in de Gerwen verdediging en zijn mooie lob over de keeper belandde op de lat. Ook Gerwen raakte het houtwerk 10 minuten later maar verder waren in de eerste 45 minuten weinig hoogtepunten te bespeuren en het echte derby gevoel was zeker niet...


DERBY!!! Donderdag 10 mei (Hemelvaart) Nederwetten - Gerwen

 

De competitiewedstrijd tussen Nederwetten1 en Gerwen1 staat gepland op Hemelvaartsdonderdag. Om 14:30 uur.

 

 

Nederwetten speelt thuis en we rekenen daarom van harte op uw steun tijdens deze mooie voorjaarsderby.

Nederwetten zal uit de onderste regionen weg willen komen, terwijl ze in Gerwen (nog) dromen van een kampioenschap. Een extra tintje wat de toch al spannende wedstrijd nog meer gewicht geeft.

 

Na afloop van de wedstrijd kan er onder het voorjaarszonnetje nagebabbeld worden. De tapkraan is gesmeerd en DJ Tropical Joey zal de dansers onder ons wat opzwepen, zodat de derby het slot krijgt dat het verdiend.

 

Kortom: Doe je blauwe pet, muts, sjaal en schmink op, trek je dansschoenen aan en...


Milheezer Boys - Nederwetten 6-2

 

Prachtig zomerweer en eigenlijk ideaal om een lekker terrasje te pikken, een fietstocht te maken  trok de vaste kern van de Nederwetten supporters vol goede moed naar Milheeze.

 

Echter in de 2e minuut zonk de hoop op een goed resultaat al weer in de schoenen. Een stuiterbal in het Wettens keepersgebied werd helemaal verkeerd beoordeeld door de achterhoede inclusief de keeper van den Boogaard. 1-0 derhalve  door Dirk Louwers. Voor de rest van de eerste helft ging het goed tegen elkaar op tot in de 49e minuut van de eerste helft, de soms warrig leidende scheidsrechter een penalty gaf aan Milheeze. Rob Keunen schoot deze buitenkans onhoudbaar binnen 2-0.

 

Rust: 2-0

 

In de 2e helft...


HVV Helmond - Nederwettten 5-2

Nederwetten begon tegen HVV in een ogenschijnlijk sterke opstelling, waarin alleen sterkhouder Roy Sleegers vanaf de bank moest starten, maar de anderen aangevuld met Niek Evers vanaf de aftrap in het veld stonden. De blessuregolf is voorbij, we speelden tegen een laag geklasseerde tegenstander, dus de trouwe meegereisde supporters hadden vertrouwen in een goed resultaat in Helmond.

 

Onder ietwat vreemde omstandigheden, troffen we een vereniging aan, waar normen en waarden toch wat anders liggen dan we gewend zijn in de dorpen in onze competitie. Vrijwel de gehele wedstrijd zat uw verslaggever tussen luidruchtige intimiderende supporters in de wietlucht op de overdekte tribune van HVV. Omdat er notities gemaakt zijn kan ik u verzekeren dat de...


hoofdSponsor
hoofdSponsor