Nieuws

Nederwetten – Fiducia 1-0

 

Hard werken en teamgeest wederom beloond met 3 punten. Nederwetten behaald de tweede overwinning in vier dagen.

 

Al zag het er in de eerste helft niet echt naar uit, de veldbezetting en de bank was door de aflopende blessure reeks, toch hoopvol. Giel van Korven stond alweer in de basis, zij het nog niet op volle kracht en ook Ben van der Bruggen was in geval van nood weer inzetbaar. In de eerste helt hoefde de beide keerpers weinig of niet in actie te komen, dien ten gevolge werd het rustsignaal met 0-0 gehaald.

 

Russtand: 0-0

 

Het leek in de 2e helft of er iets in de thee gezeten had want Nederwetten werd feller, er werd gevochten voor elke bal door onder meer Tim Bunthof...


RKVV Nederwetten – HSE 5 - 3

 

Onder fantastische omstandigheden krijgt rode lantaarndrager Nederwetten de kans om thuis tegen de nummer 7 van de ranglijst, HSE uit Eindhoven, orde op zaken te stellen. Het is de ploeg van trainer Toon van der Loo er alles aan gelegen om de vernedering van afgelopen week tegen Tongelre van weg te poetsen en zo snel mogelijk van de laatste plaats af te geraken.

 

Onder het toeziend oog van massaal opgekomen Wettens publiek laat Nederwetten meteen zien dat het vandaag uit een ander vaatje gaat tappen. Geen millimeter ruimte werd er gegeven aan de spelers van HSE, die duidelijk onder de indruk leken van het geweld dat door de blauw-witten  aan de dag werd gelegd.

 

Een enorm veldoverwicht leidde  tot een 2-0 voorsprong in binnen...


Rabobank Clubkas Campagne

 

De Rabobank Clubkas Campagne

Stem op RKVV Nederwetten en help mee een mooi bedrag voor onze club te verdienen.

 

 

De Rabobank Clubkas Campagne (voorheen steuntje in de rug)is weer begonnen en duurt tot maandag 30 april 2018. 

 

Hoe werkt het:

Als je lid bent bij de Rabobank krijg je inlogcode thuis gestuurd en daarmee kun je op 5 verenigingen stemmen.

(Denk ook aan onze andere Nederwettense verenigingen!)


Elke stem levert geld op voor onze club, dus doe mee en steun onze mooie club.

www.clubkascampagne.nl

Alvast bedankt,

Namens sponsorcommissie RKVV Nederwetten.

p.s. Als je wel een rekening of hypotheek...


Tongelre - Nederwetten 3-1

Nederwetten zakt door de ondergrens

Door: Louis Staals

 

Alle factoren waren aanwezig. Een strak blauwe hemel, weinig wind en een flink aantal supporters uit Nederwetten op het sportpark de Doornakkers . Eindelijk zouden we wel eens de 3 punten gaan halen, maar tegen hekkensluiter Tongelre liep het allemaal anders.

 

Het duurde tot aan de 30e minuut toen  Jordy van der Voort een schot van afstand loste dat verdween over de keeper van Nederwetten in het doel 1-0.  Nederwetten kreeg daarna nog verschillende mogelijkheden om de stand gelijk te trekken, maar niets lukte en alles viel verkeerd uit. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

 

Rust: 1-0

 

Na de thee dacht de...


RKVV Nederwetten – VV Elsendorp 1 - 4

 

Een nog steeds zwaar gehavend Nederwetten moest het vandaag opnemen tegen angstgegner Elsendorp. De laatste jaren kwam Nederwetten steeds te kort tegen de werkploeg die evenals Nederwetten al jaren in de 5e klasse uitkomt.

 

Met wat andere namen dan anders begon Nederwetten zichtbaar met weinig vertrouwen aan de wedstrijd. Mede hierdoor was het binnen 3 minuten al 0-1 door miscommunicatie achterin. De rest van de eerste helft verliep redelijk rustig en aan beide kanten was er weinig sensatie in de doelmond. Desondanks viel vlak voor rust de tweede goal van Elsendorp, op identieke wijze als de eerste goal.

 

Ruststand:  0-2

 

In de tweede helft kwam Nederwetten anders uit de startblokken. Tijdens de thee...


hoofdSponsor
hoofdSponsor