Nieuws

D1 Kampioen!!


Afgelopen zaterdag heeft Nederwetten/Gerwen D1 het kampioensschap binnen gehaald.
De wedstrijd Woenselse boys D2 - Nederwetten/Gerwen D1 stond op het programma de nummer 2 tegen de nummer 1, met beide teams nog de mogelijkheid om kampioen te worden.
De spanning waren enorm bij Nederwetten/Gerwen, na een 2-0 achterstand waren de zenuwen voorbij en begonnen we eindelijk te voetballen. Dit resulteerde in een 2-5 overwinning en het kampioenschap is binnen.

Na de Champagne en confetti werd de teamfoto genomen, daarna de rond rit door Nederwetten en...


Nederwetten – Woenselse Boys 0-3

 Een sterk spelend Woenselse Boys wist in de eerste helft de kansen niet te benutten. Mede door prima keeperswerk van Peter Thoonen bleef het tot aan de rust 0-0.

 

In de tweede helft kregen beide teams veel kansen en daarin was Woenselse Boys doeltreffender dan Nederwetten.

In de 53e en 54e minuut was spits Hakan Ozol die doeltreffend was voor Woenselse Boys.

 

Na een inworp en een prima voorzet in de 73e minuut kreeg Geert Vermeulen de bal toegespeeld en hij zette de 0-3 op het scorebord. In het laatste kwartier kwam Nederwetten nog diverse malen dicht bij een tegentreffer maar...


Jeugd RKGSV en Nederwetten gaan samenwerken. Nieuwe naam : JUVENTUD


De jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen RKGSV Gerwen en Nederwetten gaan samen. De clubs blijven zelfstandig, maar gaan wel vergaand samenwerken.

Vanaf augustus gaan de jeugdvoetballers spelen in het nieuwe gezamenlijk clubverband. Gisteravond hielden beide besturen een druk bezochte gecombineerde ouderavond in de Gerwense voetbalkantine.

Na het zomerreces speelt de jeugd voortaan in witte broek en kousen, met een shirt in afwisselend blauwe en groene banen voorzien van het logo: een handdruk, opnieuw in het blauw van RKVV Nederwetten en het...


Loterij komende zondag ten bate van Britt.


Britt is een meisje van 7 jaar uit onze gemeente, ze heeft een agressieve vorm van kinderkanker.

Na zware chemokuren, een operatie, bestraling en een stamceltransplantatie zijn haar overlevingskansen 30%.
Een daaropvolgende immuuntherapie van 6 maanden verhoogt echter haar kansen met 20%.Deze immuuntherapie is vooralsnog alleen beschikbaar in het kinderziekenhuis van Philadelphia in de Verenigde Staten.

Om haar die behandeling te kunnen geven en omdat vanzelfsprekend haar ouders Britt willen begeleiden is daar een flinke som geld voor...


Den Dungen - Nederwetten 5-3

 

Nederwetten liet het in de eerste helft afweten terwijl het in de 2e minuut al op een 0-1 voorsprong had kunnen komen na een mooie kopbal van Giel van Korven. 

 

Nederwetten wist daarna echter geen raad met de telkens opkomende spelers van Den Dungen . Het was dankzij doelman Peter Thoonen dat het bij rust slechts 3-1 was. Den Dungen kwam via Loek van Grinsven in de 10e minuut op 1-0. De sterk spelende aanvoerder Martijn van Vught scoorde in de 12e en 40e minuut. Nederwetten kon via Niek Evers de toegekende strafschop verzilveren.  Ruststand 3-1.
In de tweede helft ging Nederwetten voortvarend van start en scoorde vanaf de aftrap na een prima opgezette aanval. Via...


hoofdSponsor
hoofdSponsor