Nieuws

Jeugd RKGSV en Nederwetten gaan samenwerken. Nieuwe naam : JUVENTUD


De jeugdafdelingen van de voetbalverenigingen RKGSV Gerwen en Nederwetten gaan samen. De clubs blijven zelfstandig, maar gaan wel vergaand samenwerken.

Vanaf augustus gaan de jeugdvoetballers spelen in het nieuwe gezamenlijk clubverband. Gisteravond hielden beide besturen een druk bezochte gecombineerde ouderavond in de Gerwense voetbalkantine.

Na het zomerreces speelt de jeugd voortaan in witte broek en kousen, met een shirt in afwisselend blauwe en groene banen voorzien van het logo: een handdruk, opnieuw in het blauw van RKVV Nederwetten en het...


Loterij komende zondag ten bate van Britt.


Britt is een meisje van 7 jaar uit onze gemeente, ze heeft een agressieve vorm van kinderkanker.

Na zware chemokuren, een operatie, bestraling en een stamceltransplantatie zijn haar overlevingskansen 30%.
Een daaropvolgende immuuntherapie van 6 maanden verhoogt echter haar kansen met 20%.Deze immuuntherapie is vooralsnog alleen beschikbaar in het kinderziekenhuis van Philadelphia in de Verenigde Staten.

Om haar die behandeling te kunnen geven en omdat vanzelfsprekend haar ouders Britt willen begeleiden is daar een flinke som geld voor...


Den Dungen - Nederwetten 5-3

 

Nederwetten liet het in de eerste helft afweten terwijl het in de 2e minuut al op een 0-1 voorsprong had kunnen komen na een mooie kopbal van Giel van Korven. 

 

Nederwetten wist daarna echter geen raad met de telkens opkomende spelers van Den Dungen . Het was dankzij doelman Peter Thoonen dat het bij rust slechts 3-1 was. Den Dungen kwam via Loek van Grinsven in de 10e minuut op 1-0. De sterk spelende aanvoerder Martijn van Vught scoorde in de 12e en 40e minuut. Nederwetten kon via Niek Evers de toegekende strafschop verzilveren.  Ruststand 3-1.
In de tweede helft ging Nederwetten voortvarend van start en scoorde vanaf de aftrap na een prima opgezette aanval. Via...


update2 : Gerwen en Nederwetten club van de maand op Amateurvoetbal eindhoven

 

Kijk nu op www.amateurvoetbaleindhoven.nl voor een mooi interview van beide voorzitters,

Frits Driessen namens RKGSV en onze Willy namens 'ons' RKVV Nederwetten!

 

Tevens willen wij Bas Lammers en Erwin Raaijmakers hartelijk bedanken voor avondje Eindhoven in

het Jan Louwers stadion.

 

Prima geregeld heren!

 

Nogmaals hartelijk dank

namens bestuur RKVV Nederwetten

...


hoofdSponsor
hoofdSponsor