Nieuws

DVS 1 - Nederwetten 1

In deze wedstrijd toonde Nederwetten karakter en kreeg met dit welverdiende gelijkspel loon naar werken.

Het spel was weliswaar van beide kanten niet hoogstaand, en ja, er werden veel fouten gemaakt, en ja het veld was bijzonder slecht, en ja er vielen (te)veel onnodige gele kaarten.
In de eerste helft was DVS de bovenliggende partij en kon Nederwetten daar niet veel tegenover stellen. Trainer de Graef van Nederwetten had er al voor gewaarschuwd: let op de kopsterke spelers van DVS. In de 15e minuut was het Rob Lubse die DVS via een kopbal op 1-0 bracht. Ondanks het harde werken van de Wetten spelers dicteerde DVS in die fase het spel. Maar via een snoeiharde kopbal van Alvin Kuster kwam Nederwetten in...


Nieuwe Hoofdtrainer RKVV Nederwetten

RKVV Nederwetten heeft een nieuwe trainer gevonden voor het nieuwe seizoen 2014-2015, dit is Dennis Wouterse. Dennis was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij kan zich beroepen op een jarenlange ervaring als jeugdtrainer en later als assistent trainer bij RKVVO.

Dennis is vanaf dit seizoen aangesteld bij RKVV Nederwetten als trainer van de jeugdselectie en is daarbij ook coördinator van de jeugdcombinatie Nederwetten en Gerwen. Hij woont in Nederwetten en kent  alle selectiespelers. Wij kennen hem als een sociaal en gedreven persoon en zowel het bestuur als de selectiespelers zijn blij met zijn aanstelling. Wij hebben alle vertrouwen in hem en wensen hem heel veel succes.

Bestuur RKVV...


hoofdSponsor
hoofdSponsor