Nieuws

Nederwetten – Sterksel 3-3


Voorafgaand aan de wedstrijd zaten de spelers en begeleiders strak in de lak voor de teamfoto samen met hoofdsponsor Paul van den Broek en was er een uitstekende sfeer om er vandaag een mooie en succesvolle wedstrijddag van te maken.

Maar ondanks de afspraak om van begin af aan de tegenstander onder druk te zetten en aanvallend voetbal te spelen werd Nederwetten in de verdediging gedrongen door een stug en sterk spelend Sterksel.
In de vierde minuut keek Nederwetten tegen een 0-1 achterstand aan toen Bart Berkers van links naar binnen draaide en de bal laag in de korte hoek binnenschoot. Nederwetten kreeg langzaam maar zeker meer overwicht en zag in de 10e minuut een doelpunt van Toon van Rooij afgekeurd worden wegens buitenspel. Na 15 minuten werd een inzet van Giel...


14 september 2014 DOSL – Nederwetten 2-3


Na vijf minuten nam Nederwetten de leiding door Toon van Rooij na goed storend werk van Koen van Gorp.

Na een kwartier werd DOSL gevaarlijk via Corstens die zijn schot vanaf zestien meter net over zag gaan. Daarna volgden een aantal kansen voor Nederwetten echter zonder resultaat.
Door goed verdedigend werk van de blauwwitten o.l.v. Rene Foolen, die een dijk van een wedstrijd speelde, kon DOSL niet tot scoren komen. Na een half uur werd een snelle counter, ingeleid door Toon van Rooij, door Giel van Korven van rechts in de linkerbovenhoek binnengeschoten. 0-2. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kreeg DOSL binnen vijf minuten een drietal mooie kansen die echter onbenut bleven. Een kwartier voor tijd dacht Nederwetten het slot op de wedstrijd...


Linda Wouterse en Theo den Ouden toegetreden tot het hoofdbestuur

 

Donderdag 11 september zijn Theo Den Ouden en Linda Wouterse toegetreden tot het hoofdbestuur.

 

 

In de Algemene ledenvergadering werd afscheid genomen van Pieter Saris, Pieter heeft in zijn 25 jarig lidmaatschap maarliefst meer dan 16 jaar zich voor onze club ingezet als vrijwilliger, van jeugdleider / bestuur, redactielid koppeltje, voorzitter jeugdzaken en uiteindelijk penningmeester. Voorzitter Willy Raaijmakers had een mooie speech voor Pieter,

en bedankte hem namens de hele club.

 

Na de stem ronden werden:

voorziiter Willy Raaijmakers voor 3 jaar herkozen evenals secretaris Kees Rouwenhorst

en bestuurslid Martijn Migchels.

Nieuw in het bestuur zijn Linda Wouterse als opvolgster van Pieter Saris...


Nederwetten – Casteren


I7 sept 2014

Nederwetten – Casteren

 

De competitie is weer van start gegaan. Onze eerste wedstrijd was tegen Casteren, die al meteen de eerste minuut een mooie scoringskans kregen, gevolgd door een goede kans voor Nederwetten.

De eerste helft was de druk van Casteren groter, maar Nederwetten wist goed stand te houden, wat resulteerde in een 1-0 stand in de 42e minuut: Ben van der Bruggen schoot op goal en Koen van Gorp scoorde uit de rebound.

Na de rust had Nederwetten een groot overwicht, wat in de 54e en 67e minuut omgezet werd in de 2-0 en 3-0. Gescoord door respectievelijk Roy Sleegers...


hoofdSponsor
hoofdSponsor