Nieuws

Spektakelstuk in Nederwetten

                                                          23 november 2014

 

Nederwetten-DVS

 

In een wedstrijd met  8 gele en 2 rode kaarten en een scheidsrechter die het absoluut niet in de hand had hebben de toeschouwers toch een geweldig spektakel  beleefd.

 

DVS ging voortvarend  van start en Nederwetten had hier geen antwoord op. Door Bas van Ginneken werd  0-1 op het scorebord gezet.  In de 20e werd het 0-2 door Janique Zweers uit een penalty. Langzamerhand kreeg Nederwetten greep op het spel en in de 45e minuut scoorde Roy Sleegers de aansluitingstreffer. Ver in Blessure tijd  kreeg Nederwetten ook een...


PRINS PEER


Soame met Prins Peer carnaval 2015 in Wette

Tegen de klok van 23 uur begon de spanning op te lopen in de MFA in Nederwetten.

Voorafgaand aan de bekendmaking van de nieuwe prins(es) hadden De Wetters samen met haar zusterverenigingen afscheid genomen van Prinses Colori en haar adjudanten Klieri en Vertieri. Via deze weg willen wij hen nogmaals hartelijk bedanken voor een schitterende, gezellige, kleurrijke en onvergetelijke carnaval 2014.

De lichten dimden en de beamer ging aan. Alle aanwezigen kregen een filmpje te zien waarin diverse activiteiten en evenementen, gehouden in het Wettense, de revue passeerden. Waarin een klein dorp groot kan zijn!

Ook komen er veel potentiele kandidaat prinsen in beeld, sommigen slechts een seconde een ander wat...


Terlo - Nederwetten

 

Nederwetten  startte voortvarend in  de wedstrijd tegen Terlo.

 

Reeds in de 4e minuut wist Toon van Rooy op aangeven van Giel van Korven de 0-1 op het scorebord te zetten. Terlo nam gaande weg de 1e helft het spel over maar Nederwetten kon met 0-1 gaan rusten.

 

Na rust was het weer meteen raak  Toon van Rooy gaf een splijtende pass op Pieter Donkers die fraai de 0-2 binnen schoot.

Opnieuw Toon van Rooy gaf een voorzet op Niek Evers die met een prachtige volley de 0-3 aantekende. Nederwetten ging door en een mooie voorzet van Roy Sleegers werd door Ben Verbruggen prachtig  binnen gekopt.

Toon van Rooy was vandaag in goeden doen en scoorde in de 69e minuut zelf de 0-5.

En wat...


hoofdSponsor
hoofdSponsor