Nieuws

DERBY!!! Donderdag 10 mei (Hemelvaart) Nederwetten - Gerwen

 

De competitiewedstrijd tussen Nederwetten1 en Gerwen1 staat gepland op Hemelvaartsdonderdag. Om 14:30 uur.

 

 

Nederwetten speelt thuis en we rekenen daarom van harte op uw steun tijdens deze mooie voorjaarsderby.

Nederwetten zal uit de onderste regionen weg willen komen, terwijl ze in Gerwen (nog) dromen van een kampioenschap. Een extra tintje wat de toch al spannende wedstrijd nog meer gewicht geeft.

 

Na afloop van de wedstrijd kan er onder het voorjaarszonnetje nagebabbeld worden. De tapkraan is gesmeerd en DJ Tropical Joey zal de dansers onder ons wat opzwepen, zodat de derby het slot krijgt dat het verdiend.

 

Kortom: Doe je blauwe pet, muts, sjaal en schmink op, trek je dansschoenen aan en...


Milheezer Boys - Nederwetten 6-2

 

Prachtig zomerweer en eigenlijk ideaal om een lekker terrasje te pikken, een fietstocht te maken  trok de vaste kern van de Nederwetten supporters vol goede moed naar Milheeze.

 

Echter in de 2e minuut zonk de hoop op een goed resultaat al weer in de schoenen. Een stuiterbal in het Wettens keepersgebied werd helemaal verkeerd beoordeeld door de achterhoede inclusief de keeper van den Boogaard. 1-0 derhalve  door Dirk Louwers. Voor de rest van de eerste helft ging het goed tegen elkaar op tot in de 49e minuut van de eerste helft, de soms warrig leidende scheidsrechter een penalty gaf aan Milheeze. Rob Keunen schoot deze buitenkans onhoudbaar binnen 2-0.

 

Rust: 2-0

 

In de 2e helft...


HVV Helmond - Nederwettten 5-2

Nederwetten begon tegen HVV in een ogenschijnlijk sterke opstelling, waarin alleen sterkhouder Roy Sleegers vanaf de bank moest starten, maar de anderen aangevuld met Niek Evers vanaf de aftrap in het veld stonden. De blessuregolf is voorbij, we speelden tegen een laag geklasseerde tegenstander, dus de trouwe meegereisde supporters hadden vertrouwen in een goed resultaat in Helmond.

 

Onder ietwat vreemde omstandigheden, troffen we een vereniging aan, waar normen en waarden toch wat anders liggen dan we gewend zijn in de dorpen in onze competitie. Vrijwel de gehele wedstrijd zat uw verslaggever tussen luidruchtige intimiderende supporters in de wietlucht op de overdekte tribune van HVV. Omdat er notities gemaakt zijn kan ik u verzekeren dat de...


PVV - Nederwetten 8-0

 

PVV een maatje te groot voor Nederwetten. Ondanks het feit dat Nederwetten in de winning mood was, is dat op de zondagmiddag absoluut niet tot uiting gekomen.

 

Slechts een half uur wist Nederwetten te voorkomen dat er niet gescoord werd door PVV. Vele corners bleven zonder rendement en een geweldige knal van 5 meter afstand vond nog doelman Jordy van den Boogaard op zijn weg. De keeper moest wel even opgeknapt worden maar hij kon de wedstrijd vervolgen. Reeds amper op de helft  van de eerste helft moest aanvoerder Giel van Korven weer geblesseerd het veld verlaten en mocht Rick van Lieshout het gaan proberen.  Een zuiver doelpunt van Toon van Rooij werd ten onrechte afgekeurd omdat hij, komende van eigen helft met een...


Fiducia – Nederwetten 0-3

 

Wederopstanding Nederwetten compleet na derde overwinning op rij.

 

Voor de donderdagavondwedstrijd uit tegen Fiducia was het voor iedereen weer haasten geblazen. Gelukkig staan er in De Rips niet veel files, dus op wat langzaam-rijden bij Gemert na waren we er zo. Onder fantastische weersomstandigheden startte de wedstrijd om 18:45u. Afgelopen zondag speelden beiden ploegen ook al tegen elkaar. Toen besliste Giel van Korven de wedstrijd met een rake vrije trap in Nederwettens voordeel.

 

De openingsfase van de wedstrijd was voor Nederwetten, dat enkele redelijke kansen kreeg, via diverse spelers, maar deze tot eigen frustratie niet wist te verzilveren. Later in de eerste helft kroop Fiducia uit de...


hoofdSponsor
hoofdSponsor