Nieuws

Contributie verhoging bij RKVV Nederwetten

 

Beste leden van RKVV Nederwetten,

 

 

Op de extra algemene ledenvergadering van 30 juni jongstleden, met als agendapunt  het accommodatie-beleid van de gemeente Nuenen, hebben de aanwezige (32) leden er voor gekozen om het voorstel van het bestuur aan te nemen. Dit houdt in dat de voorgestelde contributie verhoging  in het komende seizoen zijn doorgang zal vinden. 

 

Willy legden tijdens deze vergadering uit, wat de gevolgen voor onze vereniging zijn wanneer de gemeente haar plannen doorzet. Dat intrekken van de subsidie en zelfs een huur rekening in het vooruitzicht ligt, maakt de financiële situatie binnen onze vereniging zorgelijk. Het bestuur was daarom dan ook van mening dat een verhoging van de contributie voor...


Betsy Thoonen overleden..

 

 

Afgelopen maandag 22 juni is veel te snel, na een hele oneerlijke strijd,

Betsy overleden..

 

 

Betsy al jaren lid van onze vereniging en altijd bereid voor diverse hand-en-spandiensten. Al was het van het regelen van het jeugdkamp vroeger, achter de bar helpen tot zelfs afgelopen seizoen elftal leidster van het eerste elftal, (waar zoon Peter het doel verdedigd) zullen we aanstaande vrijdag veel te vroeg afscheid van haar moeten nemen.

 

Voetbalvereniging Nederwetten wenst Peter en Suzan, Hilde en Patrick en Linda en Dennis, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme...


Sponsortoernooi (29) en afsluiting van het seizoen (30 mei)

 

29 mei staat wederom in het teken van onze sponsoren,

vrijdagavond zal er een voetbaltoernooi zijn en aansluitend feestavond!

aanvang 18.00u, eindtijd 01.45u (DJ Many more in the house!)

 

30 mei is het tijd om het seizoen af te sluiten met het welbekende MIX-toernooi. De veteranen, A-jeugd, dames 1 en 2 tot alle heren senioren elftallen worden gemixt en spelen vanaf 18.30u op een half veld hun wedstrijden. Kom op tijd zodat we de teams goed kunnen indelen.. (18.00u.)

Hierna zal ook het feestprogramma van ons 50-jarig jubileum bekend gemaakt worden.

Kom op tijd want vol = vol en bijzijn is meemaken!

 

Voor meer info,...


hoofdSponsor
hoofdSponsor