Nieuws

Nederlaag Nederwetten 1

 

In een teleurstellende wedstrijd liet Nederwetten drie punten liggen bij hekkensluiter Knegselse Boys (KB).

 

Nederwetten startte voortvarend en dat resulteerde in de 2e minuut al in een uitstekende kans

voor Roy Sleegers die net naast schoot. Daarna was het ook meteen afgelopen met de goede
bedoelingen van Nederwetten.

 

In de 4e minuut werd de bal net over het doel van Nederwetten geschoten en in de 8e minuut werd een doelpunt van KB afgekeurd wegens buitenspel. Nederwetten speelde onrustig, soms zelfs een tikje paniekerig en over en weer werd er veel balverlies geleden. Een groot foutenfestival. De debuterende scheidsrechter Smets had z’n handen vol aan de wedstrijd en maakte meteen maar alles...


Vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van RKVV Nederwetten.


Beste vrijwilligers,
Voor wat, hoort wat!

 

Omdat jullie ons hebben geholpen tijdens het afgelopen seizoen 2013 - 2014, (wat wij zeer waarderen) willen we je graag met je partner uitnodigen voor een gezellige bedank avond. Deze organiseren wij op vrijdagavond 26 september in het Piet Renders Paviljoen.

 

Ook zullen wij onze jubilarissen dan in het spreekwoordelijke zonnetje zetten!

 

We beginnen deze avond om 19.00uur met een heerlijke BBQ.

 

Ben je verhinderd laat dit dan even weten aan een van onze bestuursleden of via mail: info@rkvvnederwetten.nl.

 

Met vriendelijke sportgroet,

 

Bestuur RKVV Nederwetten.

 

p.s. heb je per...


Nederwetten – Sterksel 3-3


Voorafgaand aan de wedstrijd zaten de spelers en begeleiders strak in de lak voor de teamfoto samen met hoofdsponsor Paul van den Broek en was er een uitstekende sfeer om er vandaag een mooie en succesvolle wedstrijddag van te maken.

Maar ondanks de afspraak om van begin af aan de tegenstander onder druk te zetten en aanvallend voetbal te spelen werd Nederwetten in de verdediging gedrongen door een stug en sterk spelend Sterksel.
In de vierde minuut keek Nederwetten tegen een 0-1 achterstand aan toen Bart Berkers van links naar binnen draaide en de bal laag in de korte hoek binnenschoot. Nederwetten kreeg langzaam maar zeker meer overwicht en zag in de 10e minuut een doelpunt van Toon van Rooij afgekeurd worden wegens buitenspel. Na 15 minuten werd een inzet van Giel...


14 september 2014 DOSL – Nederwetten 2-3


Na vijf minuten nam Nederwetten de leiding door Toon van Rooij na goed storend werk van Koen van Gorp.

Na een kwartier werd DOSL gevaarlijk via Corstens die zijn schot vanaf zestien meter net over zag gaan. Daarna volgden een aantal kansen voor Nederwetten echter zonder resultaat.
Door goed verdedigend werk van de blauwwitten o.l.v. Rene Foolen, die een dijk van een wedstrijd speelde, kon DOSL niet tot scoren komen. Na een half uur werd een snelle counter, ingeleid door Toon van Rooij, door Giel van Korven van rechts in de linkerbovenhoek binnengeschoten. 0-2. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kreeg DOSL binnen vijf minuten een drietal mooie kansen die echter onbenut bleven. Een kwartier voor tijd dacht Nederwetten het slot op de wedstrijd...


hoofdSponsor
hoofdSponsor