Nieuws

HALVE FINALE EN FINALE TAFELVOETBAL

 

Donderdagavond 24 mei spelen we in het Piet RendersPaviljoen de halve finale en finale van de tafelvoetbalcompetitie 2018!

 

 

Halve finales zijn bereikt door:

 

1. Klasse Stabels G. (Giel/Rens/Koen)

 

2. Maggie d'r in!? (Martijn/Piet)

 

3. Blockgoal (Han/Erik/Kees)

 

4. Wettes Eind (Arne/Wiljan/André)

 

 

 

Donderdagavond 24 mei:

 

22:00u

Halve finale 1. (Klasse Stabels Gardens vs. Maggie d'r in!?)

 

22:30u

Halve finale 2. (Bockgoal vs. Wettes Eind)

 

...


Gerwen - Nederwetten 2-1

 

Het was een stralende 1e Pinksterdag en honderden mensen waren toegestroomd om de 2e plaatselijke derby tussen Gerwen en Nederwetten, binnen 2 weken, te aanschouwen.

 

Alle toeschouwers waren klaar voor een spetterende wedstrijd en vanaf minuut een was er volop strijd. In de 10e minuut kreeg de goed spelende Niek Evers een mooie kans om de score te openen maar zijn inzet zeilde net naast het doel van keeper Bram Waterschoot. Nederwetten speelde goed en verzorgd voetbal en was zeker in de 1e helft de bovenliggende partij. In de 35e minuut loste Toon van Rooij een schijnbaar onhoudbare streep op het Gerwen doel, maar opnieuw voorkwam de Gerwen goalie de openingstreffer. Ook Gerwen...


Tafelvoetbalfinales bekend!

 

Na een spannende, gezellige competitie, verdeeld over het gehele voetbalseizoen is het op de donderdagavonden 17  en 24 mei tijd voor de finales van de tafelvoetbalcompetitie. Uit de poules van 10 teams hebben de beste 4 teams zich geplaatst voor de kwartfinales.

 

 

Op donderdagavond 17 mei staan de volgende kwartfinales op het programma:

 

1. Klasse Stabels G. (Giel/Rens/Koen)         vs.   Antiflu Adefuf (Wout/Niek/Remko)

 

2. Maggie d'r in (Martijn/Piet)                    vs.   Kekke Goal (Twan/Patrick)

 

3. Blockgoal (Han/Erik/Kees)                     vs.   Dubbel tab lange...


Nederwetten - SPV 3-7

 

Fantastische omstandigheden beloofden op deze mooie dag veel goeds. Op deze moederdag zouden onze jongens hun moeders natuurlijk graag trakteren op de nodige doelpunten en zo geschiedde.

.

Het begon zo mooi tegen mede titelkandidaat SPV Binnen zes minuten kreeg Nederwetten door Ben van der Bruggen en Tim Bunthof mogelijkheden om te scoren in de beginfase. Beide miste jammerlijk het doel. En dan zie je vaak dat als je zelf niet scoort de tegenstander het wel doet. In de 12e minuut was het raak door een mooi doelpunt van Bram Rijnders 0-1. Toen Nederwetten een vrije trap kreeg op zo'n 20 meter van het doel, ging aanvoerder Giel van Korven achter de bal staan. Met een sublieme trap bracht hij Nederwetten weer langs zij 1-1, en er waren...


Nederwetten - Gerwen 0-1

 

Derby Nederwetten - Gerwen beslist door penalty

Onder grote publieke belangstelling en een lekker voetbal weertje hebben de vaandelteams van Nederwetten en Gerwen een  sportieve wedstrijd laten zien aan het publiek.

 

Bezoekers van Nederwetten, Gerwen maar ook van EMK Eeneind zagen in de eerste helft een op en neergaande strijd waarin Nederwetten zeker niet de mindere was van het hoog geklasseerde Gerwen. Na een kwartier onderschepte Ben van der Bruggen een bal in de Gerwen verdediging en zijn mooie lob over de keeper belandde op de lat. Ook Gerwen raakte het houtwerk 10 minuten later maar verder waren in de eerste 45 minuten weinig hoogtepunten te bespeuren en het echte derby gevoel was zeker niet...


hoofdSponsor
hoofdSponsor