Nieuws

Nederwetten – Boerdonk 3 april 2016

 

Onder een stralende hemel trapte Nederwetten de wedstrijd af. Het was in het begin een beetje aftasten en in de 6e minuut kopte Willem van Rooy keihard tegen de onderkant van de lat.

 

Nederwetten had het idee dat er iets te winnen was vandaag maar in de  10e minuut weer door een ondoordachte actie in de verdediging scoorde Daan Dortmans de 0-1. Rik van Lieshout  schoot nog wel op de lat in de 21e minuut maar bij Nederwetten ging vanaf dat moment alles fout. In de 40e minuut knalde Tim van Alphen de 0-2 binnen en nog voor de rust keek Nederwetten al tegen een 0-3 achterstand aan door opnieuw een doelpunt van Daan Dortmans.

Na de pauze weinig verandering in het spel, over en weer wat kansjes maar in de...


Nederwetten – VOW 1 - 3

 

Na een minuut stilte voor de overleden Johan Cruyf  begonnen beide teams aan de wedstrijd.

 

 

Het spel golfde op en neer maar het duurde tot de  26e minuut voordat er wat meer agressie en vuur in het spel kwam wat resulteerde in een gele kaart voor R van  Zutphen van VOW en een voor Roy Sleegers van Nederwetten. Uit de vrije trap van laatstgenoemde  scoorde Bart van de Laar de 1-0 voor VOW. Een minuut later zeilde een pegel van Ben Verbruggen net over de lat en in de 41e minuut zorgde Roy Sleegers  na een lange solo voor de verdiende gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand en beide partijen konden hier vrede mee hebben. In de 2e helft begon Nederwetten fanatiek en opnieuw mikte Ben Verbruggen...


Nederwetten – Mariahout

 

Mariahout, de nummer vier in de competitie, had in de eerste helft duidelijk het heft in handen. Nederwetten liet zich te gemakkelijk aftroeven, was onzuiver in de passing en leed te snel balverlies waardoor het nauwelijks tot een aanval kon komen.

 

Bij Mariahout waren ze beter op elkaar ingespeeld, konden elkaar makkelijker vinden en gaven constant blindelings de dieptepasses op de opkomende verdedigers die voor het nodige gevaar zorgden voor het doel van Nederwetten. In de 11e minuut werd zo’n aanval over rechts opgezet en bleef de bal hangen in de verdediging van Nederwetten. De bal werd opgepikt door Tom van de Boogaard die in de draai de 0-1 maakte. In de 20e minuut werd Mariahout speler Coen van Eijndhoven van het...


Irene – Nederwetten

 

 

Nederwetten had een uur lang het beste van het spel maar zag het uitzicht op een goed resultaat in zes minuten volledig verdampen.

 

Het eerste kwart van de wedstrijd leverde weinig doelgerichte acties op en

speelde het spel zich voornamelijk af op het middenveld. Het eerste gevaar

was in de 20e minuut toen een schot van Gijs Hellings van Irene uitstekend

gepareerd werd door Nederwetten keeper Peter Thoonen. Kort daarop een

soortgelijke situatie voor het doel van Irene waar het schot van Rick van

Lieshout ternauwernood gekeerd kon worden door doelman Patrick van Osch.

Kort voor rust kreeg Nederwetten de uitgelezen mogelijkheid om op

voorsprong te komen. Via een razendsnelle en goed opgezette...


Uitslag kaartseizoen 2015 -2016

Afgelopen vrijdag is Ruud Beks algeheel kampioen Rikken geworden bij RKVV Nederwetten.

Op 13 nov. 2015 begon het rikconcours. Totaal werden er 8 vrijdagavonden gerikt. De avonden werden goed bezocht, vooral uit Gerwen en Nuenen kwamen er veel 'fanatieke' kaarters. Annelies Raaijmakers en Harry Verhoeven hadden het weer prima voor elkaar, om de kaarters te voorzien van een natje en een droogje. Al met al een leuke avondvullend bezigheid met de donkere dagen.

Uitslag afgelopen vrijdag:
1e Sjef Teunisse
2e Tom Raaijmakers
3e Piet van Genugten
4e Coen van Gastel
5e Jan Langenberg.

Uitslag kaartseizoen 2015 -2016 ( 8 x )

1e Ruud Beks ( 375 punten)
2e Pino Beks ( 366 punten)
3e Jan van de Velden ( 303 punten)

Houdt...


hoofdSponsor
hoofdSponsor