Nieuws

Nederwetten – Knegselse BoysNa 8 minuten keek Nederwetten tegen een 0-1 achterstand aan. Een vrije
trap voor Knegselse Boys werd ongelukkig geraakt door Willem van Rooij van Nederwetten en belande achter doelman ( Prins Peer ) Thoonen.

 

Nederwetten raakte niet echt van slag door deze tegenslag en kwam in de 15e minuut op gelijke hoogte. Een corner van Toon van Rooij werd bekwaam binnen gekopt door Giel van Korven die hoog boven de verdedigers uitkwam 1-1.
Vijf minuten later werd een voorzet van Niek Evers slecht verwerkt door keeper van der Meijden en kon Toon van Rooij Nederwetten op 2-1 zetten. 
Niet veel later was het diezelfde keeper die met een aantal uitstekende reddingen Knegselse Boys behoedde voor een grotere achterstand.

Nederwetten...


Verhoeven nieuwe sponsor meisjes B1 Juventud


Meisjes B1 Juventud in het nieuw.

Meisjes B1 van voetbalvereniging Juventud (jeugdafdeling van RKGSV en Nederwetten) zijn afgelopen weekend in het nieuw gestoken door Stefan Verhoeven. Eigenaar van Verhoeven Rijopleidingen, te Nederwetten.
In zijn korte toespraak zei Dhr. Verhoeven, dat het meisjes/dames voetbal enorm veel potentie heeft en dat zijn bedrijf graag ziet dat Juventud netjes voor de dag komt. Daarom schonk hij aan de complete selectie meisjes B1, nieuwe trainingspakken.

Dhr. Verhoeven overhandigd Daisy Sanders haar nieuwe...


Henny van Lieshout, Wettens beste darter.

 

    Wettens Dart Event 2015

 

 

Vrijdag 16 januari is er bij onze RKVV Nederwetten, het “Open Wettes dart-event” gespeeld.

 

18 fanatieke darters uit Wette en omstreken hebben in 3 poules van 6 uitgemaakt, wie de ‘dart koning’ van de Nederwetten 2015 is geworden. In een spannende halve finale wonnen Willem van Rooij en Henny van Lieshout een finale plaats, die uiteindelijk werd gewonnen  door Henny van Lieshout.  Al bij al een geslaagde activiteit die zeker een vervolg gaat...


Supporters uitje 26 april

Beste leden, supporters en vrienden van RKVV Nederwetten,

Dit jaar, op 8 oktober, bestaat onze voetbalclub alweer 50 jaar.

Vanwege dat heuglijke feit worden er in dit jubileumjaar verschillende activiteiten georganiseerd. Zo ook een busreis naar een uitwedstrijd van het uurste.

Op 26 april speelt ons vaandelteam uit tegen Casteren uit Casteren. Deze datum hebben we onder andere gekozen, omdat het de dag daarna, 27 april, Koningsdag is en de meeste mensen daarom vrij...


hoofdSponsor
hoofdSponsor