Nieuws

Nederwetten 1 -Fiducia 1 3 - 1

 

In een zonovergoten maar ijskoud sportpark "de Koppel", in Nederwetten heeft de ploeg van trainer Dennis Wouterse een zwaarbevochten maar verdiende overwinning behaald op Fiducia uit de Rips.

 

Het duurde tot de 25e minuut tot er wat leven in de wedstrijd kwam. Op een inzet van Fiducia kreeg keeper Koen Joosten niet onder controle en kon Toon van Zeeland simpel de 0-1 binnen schieten. Nederwetten kwam daarna iets beter in het spel maar Toon van Rooy kreeg de bal vrij voor de keeper niet in het vijandelijke doel.  In de 38e minuut was het wel raak. Koen van Gorp gaf de bal op maat aan Toon van Rooy schoot de bal prima binnen 1-1. Dit was ook de ruststand.

 

Na de warme thee leek het weer minder te gaan met Nederwetten maar in de 76e...


Elsendorp – Nederwetten 2-0

 

Vanaf het begin van de wedstrijd had Elsendorp het betere van het spel. Dit resulteerde in de 3e minuut al in een kans om  de 1-0 op het scorebord te zetten. Keeper Koen Joosten was op tijd bij de bal om dit te voorkomen.

 

Na een kwartier begon Nederwetten  aardig mee te voetballen maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet. Wel had Hein Snellen van Vollenhoven nog een aardige mogelijkheid maar de bal sprong te ver van zijn voet om tot resultaat te komen. Een kwartier voor de rust leek Chiel van Deursen alleen op het doel van Nederwetten af te stevenen maar op het moment supreme stapte hij in zijn eigen schijnbeweging en  trapte hij de bal ver naast. Dit was toch een waarschuwing voor Nederwetten want in de 41e minuut nam Lars van de Cruijsen de...


Nederwetten1 -Boerdonk 1

 

Onder miezerige omstandigheden met grijze luchten en motregen werd de wedstrijd Nederwetten-Boerdonk gespeeld.

 

 

Het was Boerdonk dat direct het initiatief nam en dat resulteerde binnen 5 minuten in kansen voor Daan Dortmans, Tim van Alphen en Mike Rovers maar deze waren aan hun niet besteedt. Mede door goed keeperswerk van Koen Joosten bleef de stand 0-0. In de 30e minuut werd een vrije trap van Ben van der Bruggen, goed verlengd door Toon van Rooy en prima afgemaakt door Hein Snellen van Vollenhoven  de 1-0 stond op het scorebord en hiermee werd ook de rust gehaald.

 

Na de pauze zagen we een herboren Nederwetten, met de nodige kansen voor de aanvallers van Nederwetten en in de 51e minuut nam Bart Sengers een afgeslagen...


Nederwetten 1 - Milheezer boys 1

   

 

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd was het team van Milheezer boys duidelijk de bovenliggende partij.

 

 

De keeper van Nederwetten werd danig op de proef gesteld maar tot scoren kwam Milheeze uit een corner die direct in het doel belandde op 0-1. Ondanks protesteren van de achterhoede van Nederwetten dat de  keeper zwaar gehinderd werd bij deze actie mochten niet baten. Het doelpunt kwam op naam van Daan Verheyen. Dit was tevens de ruststand.

 

Na de pauze moest Toon van Rooy in de kleedkamer achterblijven met pijn in de ribben en werd vervangen door Hein Snellen van Vollenhoven. Al 4 minuten na de pauze kreeg Nederwetten al weer een  klap te verwerken toen Daan Verheyen een goede pass gaf op Dirk van...


Nederwetten 1 - Brandevoort 1

 

 

Nederwetten niet opgewassen tegen sterk spelend Brandevoort

 

 

 

Onder goede weersomstandigheden heeft Nederwetten een zware nederlaag
geleden tegen koploper Brandevoort. De eerste 15 minuten ging het nog goed
tegen elkaar op maar al vroeg moest Nederwetten het stellen zonder links
back  Christ  van de Biggelaar die zich zwaar blesseerde aan de knie .Toch
was het in de 21e minuut raak door een listige intikker van aanvoerder
Luuk van Stiphout. 0-1. 

Dit was tevens de ruststand en leek het allemaal nog goed te komen.

 

In de tweede helft begon Nederwetten furieus en dat leidde tot enkele
kansen op de aansluitingstreffer Koen van Gorp schoot van afstand nog net
...


hoofdSponsor
hoofdSponsor