Nieuws

Aanstaande donderdag gaat de tafelvoetbalcompetitie van start!

 

Vanaf aanstaande donderdag tot het einde van het huidige voetbalseizoen wordt het grote Wettens Kampioenschap Tafelvoetbal gespeeld. 

 

Inschrijven kan helaas niet meer, maar supporters zijn uiteraard van harte welkom.

Op het prikbord bij de tafelvoetbaltafel hangt de stand, het speelschema en het reglement aangeplakt. Dit wordt wekelijks bijgehouden.

 

Hieronder het speelschema per week. Tijden mogen zelf onderling afgesproken worden.

 

Finales wordt later bekend gemaakt. De beste 4 ploegen per poule gaan door!

 


2 Rode en 10 gele kaarten in pittig maar niet onsportief duel

Het begon al in de eerste minuut van de wedstrijd. Toon van Rooij ontsnapte aan de buitenspelval en ging vrij op de Boerdonkse doelman af. Deze voorkwam een doelpunt door hangend aan zijn shirt hem naar de grond te halen maar de vrij onzekere scheidsrechter zag er geen kwaad in. Derhalve nog steeds 0-0.

 

Er volgden vele grote kansen voor Nederwetten en Boerdonk kon alleen maar verdedigen. Maar het duurde tot de 16e minuut voordat Nederwetten op voorsprong kwam. Een knap genomen vrije trap van Willem van Rooij  werd door Giel van Korven knap binnen geschoten en nog wel met zijn rechter voet die normaal bijna nooit gebruikt wordt, 1-0.  In de 35e minuut vielen de eerste twee...


Nieuwe prins CV De Wetters wederom een verdienstelijk lid van onze vereniging!

 

 

Zaterdag 11 november is Piet Renders jr. prins geworden van CV De Wetters.

 

 

 

Na het aftreden van Prins Pukkie was de spanning om te snijden. De naam zoemde in de kantine al een tijdje rond en na een daverende show werd het echt duidelijk: Onze keeper en vaste vrijwilliger van RKVV Nederwettten Piet Renders jr. aangetreden als prins carnaval 2018. Zijn vorstelijke naam: Prins Preparé. Dit verwijst naar zijn baan als werkvoorbereider.

 

Adjudanten van Prins Preparé:

Erik Breusers (Adj. Importé), de zwager van Piet,

en Martijn Migchels (Adj. Overkappé).  

 

Heel veel plezier mannen, maar dat gaat zeker goed komen met jullie!

 

Van harte gefeliciteerd...


OLLANDIA – NEDERWETTEN 4-1

 

 

Alweer binnen de minuut had Olland al een bal achter keeper van den Boogaard liggen.

 

 

Stefan Erven lepelde de bal met speels gemak over de keeper 1-0  en het scenario van de afgelopen weken leek zich te gaan herhalen. Ofschoon Nederwetten binnen 15 minuten op 1-3 had kunnen staan werden kansen van Toon van Rooij en Giel van Korven en een kopbal van Willem van Rooij, ofwel door Keeper Tom Wouters, of door  lat en paal gestopt. Echter bij een vrije trap door Remco Voets van Olland vloog de bal van 25 meter toch weer rechtstreeks  in het doel 2-0  In de 28e minuut ging de bal op de stip en deze toegekende penalty was toch behoorlijk zwaar gestraft maar daar had Steven van Dijke geen boodschap aan en hij scoorde...


hoofdSponsor
hoofdSponsor
R.K.V.V. Nederwetten