Nieuws

Prachtige loting KNVB-beker voor Nederwetten 1

 

Voor aanvang van de reguliere competitie speelt Nederwetten 1 ook bekerwedstrijden. De eerste drie zondagen van september staan 2 thuiswedstrijden en 1 uitwedstrijd op het programma voor ons vaandelteam.

 

 

Op het eerste oog lijkt het een heel zware loting, tegen de vierde klassers Nieuw Woensel en RKGSV (Gerwen) en tegen derde klasser SBC (Son & Breugel).

Echter zijn dit natuurlijk allemaal derby's en is daardoor nooit zeker wie zal zegevieren. Het zijn in ieder geval mooie uitdagingen en een uitdaging om straks messcherp de competitie in te gaan!

 

 

Programma KNVB-beker:

 

Zondag 2 september 14:30u: Nederwetten 1 - SBC 1

 

Zondag 9...


Seizoensopening 2018/2019

 

Vrijdagavond 21 september 2018 openen wij het nieuwe voetbalseizoen!

 

Welk team begint het seizoen als kampioen!?

 

Onder het genot van ludieke spellen en het rode-draadspel bepalen we op deze avond welk team het seizoen als kampioen start.

 

Maak je teamgenoten dus alvast warm en begin het seizoen 2018/2019 met gezelligheid en vrolijkheid!

 

Tot 21 september op Sportpark De Koppel.

We beginnen om 18:00uur, zorg dat je op tijd bent!

 

De...


Henri Maas nieuwe hoofdtrainer RKVV Nederwetten

Na ongeveer een maand zonder hoofdtrainer is het bestuur van RKVV Nederwetten er in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie van onze voetbalvereniging aan zich te binden. Vanaf 1 augustus 2018 zal Henri Maas, uit Mariahout, zich over de enthousiaste groep Nederwettense vaandeldragers ontfermen.

 

Procedure

De technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep is door Henri Maas tijdens een gesprekscyclus op enthousiaste wijze overtuigd. De persoonlijkheid en mentaliteit van Henri sluiten aan bij de kernwaarden die wij in Nederwetten voorstaan. Transparantie, communicatie, eenheid en positiviteit zijn woorden die in de gesprekken regelmatig voorbij kwamen.

 

Carrière...


hoofdSponsor
hoofdSponsor