Clubinfo

RKVV Nederwetten heeft een gezellige en hechte voetbalvereniging van 313 leden. Voetballende, maar ook steunende leden die de vereniging een warm hart toedragen. De leden komen uit Nederwetten, Gerwen en Nuenen, Son en Breugel en uit Eindhoven. RKVV Nederwetten heeft totaal 12 teams. Vijf herenteams (waaronder een veteranenelftal), twee damesteam, en vijf juniorenteams waarvan 1 meisjesteams. 2 elftallen bij de jeugd zijn in een samenwerkingsverband met de voetbalclub RKGSV Gerwen.
De clubkleuren zijn blauw-wit en de thuiswedstrijden worden afgewerkt op sportpark de Koppel. In 2015 viert onze club haar vijftig jarig bestaan.

hoofdSponsor